Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Kambala, Nitišs, Točs, Bukša, Laksa un citi aicina palikt mājās, bet nesēdēt malā

Andris Liepa
Andris Liepa

Kambala, Nitišs, Točs, Bukša, Laksa un citi aicina palikt mājās, bet nesēdēt malā
Sindija Bukša. Foto: Mārtiņš Zilgalvis, F64

Ārkārtas situācija ir skārusi visus, tas nu vairs nav noslēpums. Tagad dienaskārtībā ir jautājums – kā veselīgi pārlaist šo negaidīto vētru? Populāri latviešu sportisti – “Pafbet” atlēti aicina palikt mājās un izaicina izkustēties – atspiesties vismaz 25 reizes.

Šī izaicināšanas akcija aizsākās sociālajā vietnē Instagram. Uzdevums ir vienkāršs – piepumpējies vismaz 25 reizes, nofilmē, izaicini draugus, kolēģus, kaimiņus un publicē to savā Instastory. Tādā veidā sajust atkal spēku kaulos un nepazaudēt sociālo interakciju ar ārpasauli.

Pafbet atlēti Kaspars Kambala, Reinis Nitišs, Kristaps Janičenoks, Kitija Laksa, Edgars Točs, Sindija Bukša un Kristaps Zutis radīja akciju, kas nu jau vienas dienas laikā vairāk kā 50 cilvēkiem ir likusi piecelties no dīvāna un atspiesties vismaz 25 reizes. Kopā izdarīti 1500 atspiedieni. Arī basketbolists Jānis Blūms, riteņbraucējs Toms Skujiņš un motokrosists Kostas Deleckas savu ir paveikuši. Bet viss vēl turpinās, Pafbet atlēti cer, ka šīs nedēļas laikā pa visiem izdosies savākt vismaz 10 000 "pumpīšus". Papildu motivācijai tiek solītas arī pārsteiguma balvas atraktīvākajiem un spēcīgākajiem.

Mērķis ir veicināt atbildību pret sevi un cietiem, bet reizē nepalikt malā un nepazaudēt aktīvu dzīvesveidu. Kā teic pasaules čempions blakusvāģos Kaspars Stupelis: “Ejiet svaigā gaisā, elpojiet, pakustieties, ēdiet veselīgi un viss būs kārtībā.”

     [+] [-]

, 2020-03-18 19:16, pirms 4 gadiem
Tā ir pafbet reklāma, ja? Tad norādi lūdzu.

  -1 [+] [-]

, 2020-03-18 20:09, pirms 4 gadiem
S.. C uz kocinja

  -1 [+] [-]

, 2020-03-18 20:56, pirms 4 gadiem
Pafbet atlēti, Pafbet atlēti, Pafbet atlēti

Kas tas pafbet ir, jauns sporta veids vai līga..?

     [+] [-]

, 2020-03-18 23:38, pirms 4 gadiem
pumpiishus