Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Latvijas lakrosa izlase piedzīvo sagrāvi pret grupas favorītiem skotiem

Jānis Pārums

Latvijas lakrosa izlase aizvadījusi pirmo spēli pasaules čempionātā - piemajā mačā piedzīvots smags zaudējums ar 4:20 pret savas grupas spēcīgāko vienību Skotiju.

Lai gan Latvijas izlase bija noskaņojusies cīnīties ar skotiem, tomēr Skotijas pieredze un ASV leģionāri no profesionālās lakrosa līgas ņēma virsroku.

Spēli abas komanda uzsāka ar labākajām maiņām un pirmā perioda sākumā skoti ar guva vairākus bez atbildes vārtus. Tomēr Latvija nepadevās un 17. minūtē ar caurgājienu precīzs bija pirmās maiņas pussargs Edgars Purmalis. Ceturtdaļa noslēdzās ar rezultātu 1:9.

Otrajā ceturtdaļā skoti turpināja dominēt pateicoties ASV profesionāļiem gūstot vairākus vārtus, un tikai ceturtdaļas beigās pussargs Kaspara Veips iemeta vēl vienus vārtus, un pēc otrās ceturtdaļas - 2:15.

Trešajā ceturtdaļā Skotijas izlases treneris ASV leģionārus nomainīja pret Skotijā spēlējošiem spēlētājiem un spēle jūtami izlīdzinājās, jo Latvija guva divus vārtus, kur precīzi bija Ainārs Liekniņš un Sandis Liekniņš, un tikai zaudēti trīs vārti.

Ceturtajā ceturtdaļā abām komandām bija jūtams nogurums un tika cetrdaļas beigās skotiem izdevās gūt vēl divus bezatbildes vārtus. Latvijas izlase piekāpās skotiem ar 4:20.

Nākošā spēle Latvijai ir 17.jūlijā pret Francijas valsts vienību. Spēles sākums 20:30 pēc Latvijas laika. Citā Latvijas grupas spēle tikās Jaunzēlandes un Francijas komandas. Šajā spēlē dominēja Jaunzēlandes komanda, kas sakāva Franciju ar 18:3.

Informāciju sagatavoja:
Latvia Lacrosse

  -3 [+] [-]

, 2010-07-17 07:40, pirms 14 gadiem
Lacross, tāpat kā regbijs -rullē !

  -3 [+] [-]

, 2010-07-17 07:53, pirms 14 gadiem
Vispār jau drastisks sporta veids - veči amerikāņu futbola ekipējumā ar tauriņķeramajaiem bizo pa laukumu....

  +2 [+] [-]

, 2010-07-17 12:42, pirms 14 gadiem
kādā sakarā tie jeņķi pie viņiem spēle ?

     [+] [-]

, 2010-07-17 13:03, pirms 14 gadiem
Piekrītu!
Jābeidz radīt jaunus sporta veidus un jāpilnveido tikai klasiskie. Tas, ka Latvija mēģina šeit ko sasniegt, ir atzīstami, bet norāda arī uz nespēju izcelties citos masu atbalstītos sporta veidos.

Degunsātrumurbināšanas čempionāta preses sekretārs

tehnadzor rakstīja: Vispār jau drastisks sporta veids - veči amerikāņu futbola ekipējumā ar tauriņķeramajaiem bizo pa laukumu....

  +6 [+] [-]

, 2010-07-17 14:26, pirms 14 gadiem
Regbists rakstīja: Lacross, tāpat kā regbijs -rullē !
Tu pat vārdu ''lakross'' nemāki pareizi uzrakstīt, un es nemaz nerunāju par latviešu valodu!

  +5 [+] [-]

, 2010-07-17 16:50, pirms 14 gadiem
No Saturna Vērotājs rakstīja: Piekrītu!
Jābeidz radīt jaunus sporta veidus un jāpilnveido tikai klasiskie. Tas, ka Latvija mēģina šeit ko sasniegt, ir atzīstami, bet norāda arī uz nespēju izcelties citos masu atbalstītos sporta veidos.

Degunsātrumurbināšanas čempionāta preses sekretārs
Ja tu domām, ka lakross ir kaut kāds jauns sporta veids, tad maldies. en.wikipedia.org
Ja to biji domājis kā jaunu sporta veidu pie mums, tad vai nav po ar ko kurš nodarbojas, ja nevienam par to neprasa naudu?

  +5 [+] [-]

, 2010-07-17 17:56, pirms 14 gadiem
Sveiciens visiem interesentiem!
Es ir liels Latvijas Lakrosa fans un varu teikt pagaidām sekojošo:
1. Vēl nav vakars,
2. Scoti bez leģionāriem lai panāk tuvāk!,
3. Šovakar frančiem liksim just, dusma ir!!!!,
4. Saņemās veči, mēs ar Jums, Sarauj Latvija!!!!!!!!!

Sarauj!!!!!!