Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Izsludināta pieteikumu iesniegšana apbalvojumam ''Jaunatnes sporta laureāts''

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Lai veicinātu veselīga dzīvesveida un jauno sportistu panākumu popularizēšanu, suminātu sportistus, komandas par sasniegumiem, Valmieras pilsētas pašvaldība un Valmieras Bērnu sporta skola aicina pieteikt kandidātus apbalvojumam ''Jaunatnes sporta laureāts''.

Saskaņā ar nolikumu „Par Valmieras pilsētas pašvaldības apbalvojumiem” pieteikumu apbalvojuma „Jaunatnes sporta laureāts” saņemšanai var iesniegt sportisti, treneri, sporta klubu vai organizāciju pārstāvji, sporta entuziasti. Pieteikumi kopā ar sacensību protokolu kopijām vai precīzu interneta adresi juridiskas personas mājas lapā, kurā var gūt apstiprinājumu rezultātiem, iesniedzami Valmieras Bērnu sporta skolā Cēsu ielā 19, Valmierā, līdz 2009.gada 5.novembrim.

Apbalvojuma pretendenti ir ikviens jaunietis un juniors vecumā no 12 - 19 gadiem, kurš izpildījis nolikuma „Par Valmieras pilsētas pašvaldības apbalvojumiem” prasības, un viņa treneris. Sportistam ir jāpārstāv Valmieras pilsētā reģistrētās sporta organizācijas vai citviet reģistrētās sporta organizācijas, kas dod būtisku ieguldījumu Valmieras pilsētas vārda reklamēšanā.

Individuālajos sporta veidos apbalvojumu varēs saņemt sportists vecumā no 14-19 gadiem, kurš iekļuvis Latvijas valsts izlases sastāvā (federācijas apstiprinājums) un piedalījies pasaules, Eiropas, Baltijas valstu jaunatnes, junioru čempionātos, Latvijas pieaugušo čempionāta 1.-3.vietu ieguvēji, Latvijas jaunatnes, junioru meistarsacīkšu 1.-3.vietu ieguvēji olimpiskajos sporta veidos un 1.vietu ieguvēji neolimpiskajos sporta veidos.

Savukārt individuālajos sporta veidos vecumā no 12-14 gadiem Latvijas jaunatnes meistarsacīkšu 1.vietu ieguvēji. Bet komandu sporta veidos apbalvojumu „Jaunatnes sporta laureāts” saņems Latvijas jaunatnes un junioru meistarsacīkstēs 1.-3. vietu ieguvēju komandas olimpiskajos sporta veidos visās vecuma grupās no 12 gadiem, Latvijas jaunatnes un junioru meistarsacīkšu 1.vietu ieguvēji neolimpiskajos sporta veidos visās vecuma grupās no 12 gadiem, kā arī individuāli sportisti komandu sporta veidos, kuri startējuši Latvijas valsts izlases sastāvā pasaules, Eiropas, Baltijas valstu jauniešu čempionātos;

Apbalvojums tiks piešķirts, ņemot vērā sportistu sasniegtos rezultātus no 2008.gada 1.novembra līdz 2009.gada 31.oktobrim. Apbalvojuma „Jaunatnes sporta laureāts” ieguvēji tiks sumināti īpašā pasākumā decembrī.

Nolikums „Par Valmieras pilsētas pašvaldības apbalvojumiem” pieejams portālā valmiera.lv sadaļā SPORTS. Materiāls elektroniski saņemams, sūtot pieprasījumu Toms.Upners@valmiera.lv, kā arī pieejams pašvaldības Apmeklētāju pieņemšanas centrā Lāčplēša ielā 2, Valmierā.

Informāciju sagatavoja:
Inese Kazuša
Valmieras pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja