Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Ventspilī notiks Latvijas čempionāts virves vilkšanā

Andrejs Siliņš

Sestdien, 17.jūlijā, laukumā aiz Olimpiskā centra "Ventspils" ledus halles norisināsies Latvijas čempionāta virves vilkšanā otrās kārtas sacensības.

Sacensības sāksies plkst. 12:00 un plānots, ka tajās piedalīsies virves vilkšanas klubi „Velkonis”, „Ozoli”, „Saldus” un komanda no Lietuvas – „Kuršenai”. Virves vilkšanas sacensību dalībnieki cīnīsies par balvām no Olimpiskā centra „Ventspils” un alus darītavas „Užavas alus”.

Ventspils virves vilkšanas klubs „Velkonis” aicina ventspilniekus un pilsētas viesus 17.jūlijā uz sacensībām! Turklāt sacensību apmeklējums skatītājiem būs bez maksas.

Informāciju sagatavoja
SIA "Olimpiskais centrs "Ventspils""
Sporta un mārketinga daļa

     [+] [-]

, 2010-07-16 11:10, pirms 14 gadiem
Eh, žēl, ka tik tālu dzīvoju, kādreiz Ventspilī kad mācījos, paskatījos kā virves vilcēji trenējas plus vēl esmu redzējis vienus mačus. TAS IR TO VĒRTS. Iesaku tiem kam iespēja uz šiem mačiem aiziet. Veiksmi virves vilcējiem!!!

     [+] [-]

, 2010-07-16 12:38, pirms 14 gadiem
Diemžēl ekanomiskā situācija gremdē arī šo amatieru sportu.Komandas izjūk vienkārša iemesla dēļ,jo sportisti pārceļās uz dzīvi un darbu ārzemēs.Kā man zināms lietuvieši uz mačiem neieradīsies,jo taisni šī īemesla dēļ, izjukusi komanda,