Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Burģis par tikšanu uz Londonu: "Devos pretī sapnim un izdevās!"

Andrejs Siliņš

Burģis par tikšanu uz Londonu: "Devos pretī sapnim un izdevās!"
Matīss Burģis
Foto: ettu.org

Latvijas galda tenisists Matīss Burģis, kurš Kataras galvaspilsētā Dohā izcīnīja desmito vietu, nodrošinot tikšanu uz Londonas olimpiskajām spēlēm, dalījās pārdomās par aizvadīto turnīru un izjūtās par sasniegto.

"Esmu diezgan pārliecināts, ka šis bija labākais turnīrs manā dzīvē," sajūsmā par izcīnīto desmito pozīciju un vietu olimpiskajās spēlēs bija Matīss. "Uzveicu daudzus lieliskus spēlētājus un pats rādīju labu sniegumu visa turnīra garumā. Grūtākais brīdis bija tad, kad bija iedzinējos pret [Ukrainas pārstāvi] Kū Lei. Vienubrīd zaudēju ar 0:3, bet beigās izcīnīju uzvaru ar 4:3. Tas man deva papildus spēku nākamajai spēlei pret [čehu Dmitriju] Prokopčovu, kad nospēlēju izcili."

"Biju ļoti sanervozējies, tāpēc arī nenospēlēju labi," iepriekšējo kvalifikācijas turnīru Luksemburgā atcerējās Burģis, un šoreiz bija mācījies no iepriekš pieļautajām kļūdām. "Pirms Kataras jutos pārliecināts un teicu sev - ja izdarīšu to darbu, ko esmu ieplānojis, man būs lieliska iespēja nodrošināt vietu olimpiādē. Jau ar pirmo grupas spēli rādīju labu sniegumu, devos pretī savam sapnim, un tas nostrādāja. Tas bija viens no labākajiem brīžiem manā dzīvē."

"Tagad dažas dienas atpūtīšos un ar treneriem sākšu plānot gatavošanos nākamajām sacensībām," sacīja 22 gadus vecais Matīss Burģis pārstāv Vācijas otrās bundeslīgas klubu "Post SV Muhlhausen".

  +2 [+] [-]

, 2012-05-16 15:21, pirms 12 gadiem
Baigais malacis! Tagad treniņnometni Ķīnā!

  +4 [+] [-]

, 2012-05-16 16:11, pirms 12 gadiem
Super.... Pats esmu prieka peec speeleejis galda tenisu... un zinu cik tas viegli tik izskatās pa TV bet reāli pašam spēlēt un sasniegt Olimpiskās spēles galda tenisā no Latvijas ir milziigs panaakums....!!!

     [+] [-]

, 2012-05-16 16:34, pirms 12 gadiem
stars66 rakstīja: Super.... Pats esmu prieka peec speeleejis galda tenisu... un zinu cik tas viegli tik izskatās pa TV bet reāli pašam spēlēt un sasniegt Olimpiskās spēles galda tenisā no Latvijas ir milziigs panaakums....!!!
Varbūt atkal skolās parādīsies tenisa galdi ka 60-tajos!!!

  +1 [+] [-]

, 2012-05-16 17:10, pirms 12 gadiem
Malacis. Loti apsveicami latvietis galda tenisists brauc uz olimpiadi. MALACIS

     [+] [-]

, 2012-05-16 17:53, pirms 12 gadiem
aizermans rakstīja: Varbūt atkal skolās parādīsies tenisa galdi ka 60-tajos!!!
Manā skolā jau ir 12 galdi, tikai spēlētāju maz!