Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Ņikitinai 24. vieta peldēšanā, Gulbe turpina airēšanā

Jānis Pārums

I Jaunatnes olimpiskajās spēlēs, kas norisinās Singapūrā šorīt agri no rīta startēja vairākas Latvijas pārstāves. Gabriela Ņikitina centās pārvarēt priekšsacīkstes 100 metru peldējumā uz muguras, savukārt Elīza Gulbe – airēšanā.

Ņikitina 100 metru peldējumu veica vienā minūtē un 6.30 sekundēs (1:06.30), savā kvalifikācijas grupā sīvā cīņā ieņemot trešo vietu. Ar to gan izrādījās par maz, jo pusfinālam kvalificējās 16 labāko rezultātu īpašnieces, bet mūsu pārstāvei – 24. laiks 36 dalībnieču konkurencē. Lai iekļūtu pusfinālā bija jāpeld 1.37 sekundes ātrāk.

Savukārt airēšanas kvalifikācijā 1000 metru distancē Elīza Gulbe savā braucienā ierindojās otrajā vietā (3:47.52) un kvalificējās gandarījuma sacensībām, ar iespējām vēl pacīnīties par vietu pusfinālā (tas notiks, ja sava grupā ieņems vienu no pirmajām divām vietām - aut.). Automātiski pusfinālam šorīt kvalificējās katras kvalifikācijas grupas labākā rezultāta īpašniece.

Izmantotie resursi:
singapore2010.sg