Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Tradīcija atdzimst - atkal notiks Ķīpsalas regate

Jānis Pārums

Ar Ķīpsalas burāšanas balvas rīkošanu "Ostas skati", sestdien, 15.septembrī, atdzīvinās tradīciju - Māra Gaiļa rīkoto Ķīpsalas regati.

15. septembrī "Ostas skati" sadarbībā ar Māri Gaili aicina visus Ķīpsalas iedzīvotājus, ūdens sporta mīļotājus, draugus un vienkārši interesentus būt klāt mirklī, kad pēc trim gadiem atdzims tradīcija - Ķīpsalas burāšanas balvas izcīņa 2012 Daugavas krastā (akvatorijā).

Māris Gailis stāsta, ka ”Ķīpsala ir sens jūrnieku un zvejnieku ciemats. Arī pirmais jahtklubs Latvijā tika uzbūvēts tieši Ķīpsalā, tādēļ burāšanai Ķīpsala ir īstā vieta. Tas arī kalpojis par loģisku pamatu uzsākt Ķīpsalas balvas izcīņas organizēšanu, kas tika darīts piecus gadus, sākot no 2004. gada. Esmu priecīgs, ka pēc trīs gadu pārtraukuma šī tradīcija tiek atjaunota.”

Kā informē sacensību galvenais tiesnesis Ojārs Rancāns: "Šogad sacensības notiks sekojošās jahtu un vējdēļu klasēs Micro, Formula, Raceboard, Techo 293. Sacensību sākums 12:30, pieteikšanās uz vietas no pulksten 10:00. Labākos savā klasē apbalvos ar nu jau tradicionālo „Sudraba planketi”. Kā arī, pirmo trīs vietu ieguvēji jahtu un vējdēļu klasē tiks apbalvoti ar īpašajām "Ostas skati" un Māra Gaiļa piešķirtajām balvām".

Interesentus aicinām ierasties jau no pulksten 11.00. Ja vēlaties, varat iepriekš rezervēt galdiņus pa tālruni 26693693. Ieeja bezmaksas. Vairāk informācijas par sacensībām, pieteikšanos dalībai un nolikumu Latvijas Zēģelētāju savienība

Iformāciju sagatavoja:
Krišs Zupiņš