Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Liepājā atklātais komandu festivāls galda tenisā

Andrejs Siliņš

Svētdien, 16. februārī, Liepājas Olimpiskajā centrā norisināsies Liepājas Kompleksās sporta skolas organizētais atklātais komandu festivāls galda tenisā jauniešiem. Sacensībās ir pieteikušies dalībnieki ne tikai no Latvijas, bet arī Lietuvas. Sacensību sākums pulksten 11:00.

Atsaucība uz šīm sacensībām ir ļoti liela un tieši šī iemesla dēļ sacensības norisināsies Liepājas Olimpiskā centra Arēnā. Savu dalību galda tenisa festivālā ir apstiprinājušas ne tikai Latvijas komandas, bet arī komandas no piecām Lietuvas pilsētām – Mažeiķiem, Klaipēdas, Pluņģes, Telšiem un Akmenes.

Turklāt pieci no lietuviešiem būs ar izlases pieredzi, Liepājas skatītājiem demonstrējot augstas klases spēles. Liepāju pārstāvēs astoņas jauniešu komandas un atsevišķā grupā “Jaunie Talanti” būs redzami bērni vecumā no 8 līdz 10 gadiem.

Sacensības sāksies svētdienas rītā no pulksten 11:00 un plānots, ka tās noslēgsies pēcpusdienā ap pulksten 16:00. Ieeja skatītājiem ir bezmaksas.

Informāciju sagatavoja
Mārtiņš Kozlovskis
LOC sporta projektu vadītājs
Mārtiņš Sīlis
LOC Mārketinga vadītājs