Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Paukotājam Loginovam 48. vieta pasaules kadetu čempionāta sacensībās ar špagu

Ints Megnis
Ints Megnis

Paukotājam Loginovam 48. vieta pasaules kadetu čempionāta sacensībās ar špagu
Nellija Mihejeva ar treneri Jūliju Vansoviču. Foto: paukosana.tv

Latvijas paukotājs Daniels Loginovs sestdien Polijā izcīnīja 48. vietu pasaules kadetu čempionāta sacensībās ar špagu.

Vispirms grupu turnīrā Loginovs uzvarēja četrās no sešām cīņām un pirms izslēgšanas sacensībām bija izlikts ar 51. numuru. Šeit viņš pārvarēja pirmo kārtu, bet otrajā duelī pārliecinoši zaudēja ar 14. numuru izliktajam ēģiptietim Mohamedam Jasīnam.

Grupu turnīru pārvarēja arī Gļebs Čaikovskis, kurš bija izlikts ar 95. numuru, bet zaudēja jau pirmajā cīņā, kamēr Dmitrijam Ņikuļinam ar vienu uzvaru sešos dueļos nebija pietiekoši, lai izkļūtu no grupas.

Noslēgumā Loginovs tika klasificēts 48. vietu, Čaikovskis palika simtais, bet Ņikuļins ierindojās 123. vietā starp 144 paukotājiem.

Meitenēm Nellija Mihejeva grupā uzvarēja divās no sešām cīņām un pirms izslēgšanas sacensībām bija izlikta vien ar 86. numuru, bet pirmajā kārtā pamanījās uzvarēt sportisti, kurai bija ticis 43. numurs. Pēc tam otrajā kārtā gan viņa pārliecinoši piekāpās rumānietei Bjankai Morojanu un turnīru noslēdza 63. vietā 118 sportistu vidū.

Tikmēr Valērija Razosčonoka zaudēja visās sešās grupas cīņās, samierinoties ar 116. pozīciju.

Līdz ar to Latvijas sportistiem pasaules junioru (U20) un kadetu (U17) čempionāts ir noslēdzies. Augstākos rezultātus sasniedza talantīgās špagistes Jekaterina Solodkiha, Juta Mālniece un Emīlija Maslobojeva, kuras kadetu čempionātā visas tika trīsdesmitniekā. Savukārt Anna Mikuleviča kadetu čempionātā ieņēma 32. vietu sacensībās ar zobenu.

Pirms diviem mēnešiem Solodkiha izcīnīja piekto vietu Eiropas kadetu čempionātā.