Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Uvis Slakteris kļuvis par Vācijas čempionu

Krišs Upenieks

Uvis Slakteris kļuvis par Vācijas čempionu
Martins Benne, Štefans Hāgens, Uvis Slakteris un Peters Bardenhoiers
Foto: LUMSF

Pagājušās nedēļas nogalē Vācijas ūdens motosporta federācija svinīgā ceremonijā apbalvoja 2017. gada Vācijas čempionāta uzvarētējus. Vācijas čempiona titulu ūdens motosporta prestižajā F2 klasē saņēma Latvijas pilots Uvis Slakteris, liecina Latvijas ūdens motosporta federācijas rīcībā esošā informācija.

Vācijas čempionāts ūdens motosportā F2 klasē šogad norisinājās Brodenbahā 20. un 21.maijā. Tajās Uvis Slakteris uzvarēja gan kvalifikācijas braucienā, gan pirmajos divos braucienos un pat nepiedalījās trešajā braucienā, jo bija jau nodrošinājis uzvaru visā čempionātā.

„Esmu gandarīts par izcīnīto Vācijas čempiona titulu. Vācija ir ūdens motosporta lielvalsts ar senām tradīcijām un lielu dalībnieku skaitu. Bija patīkami, ka pēc apbalvošanas ceremonijas daudzi sportisti un sporta funkcionāri gribēja aprunāties un noskaidrot, kur slēpjas Latvijas ūdens motosporta spēks.

Žēl, ka sezonas vidū, trenējoties enduro braucienam ar motociklu, salauzu roku un nevarēju pilnvērtīgi piedalīties Pasaules čempionātā. Bet Vācijas čempiona tituls dod pārliecību, ka varu cīnīties arī par pasaules čempionāta godalgām”, teica Uvis Slakteris.

Izmantotie resursi:
LUMSF