Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Ziemeļīrijas golferis Klarks: "Golfam nav jābūt olipiskajās spēlēs"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Ziemeļīrijas golferis Klarks: "Golfam nav jābūt olipiskajās spēlēs"
Darens Klarks
Foto: PA Wire

''Lai arī atrašanās olimpisko spēļu programmā, palīdzēs golfam iegūt vēl lielāku popularitāti, esmu pret to, ka šim sporta veidam būtu jābūt olimpiādē,'' atklājis Ziemeļīrijas golferis Darens Klarks.

Šodien Starptautiskās Olimpiskās komitejas kongresā tika pieņemts lēmums par to, ka, sākot ar 2016.gada spēlēm Riodežaneiro, vasaras olimpiādes programmā atkal tiks iekļauts golfs, kas pasaules nozīmīgākajā sporta forumā atgriezīsies pēc 112 gadu pārtraukuma. Taču ne visi ir par to sajūsmā, ieskaitot Ziemeļīrijas golferi Darenu Klarku.

''Savulaik uzaugu, skatoties uz golfu kā amatieru sporta veidu, tāpēc esmu pret tā iekļaušanu olimpisko spēļu programmā. Bet pozitīvā lieta ir tāda, ka tas palīdzēs golfam iegūt vēl lielāku popularitāti. Ja man būtu iespēja uzspēlēt golfu, olimpiskajās spēles, es, iespējams, pat to darītu,'' teica 41 gadu vecais Klarks.

Izmantotie resursi:
telegraph.co.uk