Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Latvijas jaunie badmintonisti zaudē Eiropas junioru komandu čempionāta noslēdzošajā cīņā

Ints Megnis
Ints Megnis

Latvijas jaunie badmintonisti zaudē Eiropas junioru komandu čempionāta noslēdzošajā cīņā
Latvijas badmintonisti pēc uzvaras pār Islandi
Foto: Latvijas Badmintona federācija

Latvijas jaunie badmintonisti svētdien Tallinā Eiropas junioru (U19) čempionāta komandu sacensību noslēdzošajā spēlē ar 2-3 piekāpās Slovākijai, nespējot sacensības pirmoreiz vēsturē pabeigt ar pozitīvu bilanci.

Meiteņu vienspēļu duelī Latvijai trijos setos izcīnīja Una Berga, bet meiteņu dubultspēlē panākumu svinēja Berga un Liāna Lencēviča, tomēr tā bija piektā cīņa, kad spēles liktenis jau bija izšķirts.

Tāpat Latvijai jauktajā dubultspēlē zaudējumu cieta Ardis Daniels Bedrītis un Liāna Lencēviča, puišu vienspēlē zaudēja Edgars Vaivads, vienā no setiem iegūstot tikai divus punktus, bet puišu dubultspēlē pie panākuma nespēja tikt Bedrītis un Rihards Valters Blaubergs.

Čempionāta ievadā Latvija piektdien ar 3-2 uzvarēja Islandi, bet sestdien ar 0-5 kapitulēja Krievijai. Tā kā ceturtdaļfinālu sasniedza vien grupas pirmās vietas ieguvēja, jau iepriekš bija zināms, ka svētdienas mačs neko neizšķirs.

Latvijas U19 izlases sastāvā ir iekļauti 6 spēlētāji - Una Berga, Liāna Lencēviča, Diāna Stognija, Ardis Daniels Bedrītis, Rihards Valters Blaubergs un Edgars Vaivads. Kopā ar jauniešiem uz Tallinu ir devies treneris Uvis Raivis Kronenbergs. Pēc komandu sacensībām 11. septembrī sāksies arī Eiropas individuālais junioru čempionāts.

Iepriekšējais Eiropas junioru čempionāts risinājās pērn aprīlī, kad komandu sacensībās Latvija zaudēja visos dueļos, bet individuāli Latvijai vienu kārtu pārvarēja Linceviča vienspēlēs, kā arī Kristapa Kalniņa un Nika Podosinovika pāris vīru dubultspēlēs.

     [+] [-]

, 2018-09-09 22:36, pirms 6 gadiem
Una Berga rullē!