Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Mežaparkā notiks labdarības skrējiens

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Mežaparkā notiks labdarības skrējiens
Foto: Sandris Kuzmickis

12. septembrī Mežaparkā notiks labdarības skrējiens ''Nike Riga Run'', kura ietvaros plānots iedibināt jaunu tradīciju ar nosaukumu ''palīdzi skrienot!''.

Projekta ietvaros 12. septembrī Mežaparkā tiks rīkots labdarības skrējiens, un tā organizatori nolēmuši visas dalības maksas novirzīt ziedot.lv projektam ''mazajām sirsniņām''. Skrējiena rīkotāji uz starta aicina visus, kuri ir gatavi veikt desmit kilometrus garu distanci. Atsevišķi notiks arī bērnu skrējiens. Uzņēmumi un draugu kopas četru cilvēku sastāvā varēs piedalīties speciālā stafetes skrējienā, kura ietvaros katram dalībniekam būs jāveic vien 2,5 km.

Kopumā pasākums tiks veidots kā liels sporta festivāls, kura ietvaros notiks arī aerobikas treniņi, dažādas ar sportu saistītas prezentācijas. Tiek plānota arī Ginesa rekorda uzstādīšana. Visas dienas garumā skanēs mūzika. Tie, kuri nebūs gatavi veikt iezīmēto distanci, tiek aicināti kuplināt līdzjutēju pulku. Visiem būs ar ko nodarboties.

Šī projekta ietvaros darbojas arī organizēts treniņu cikls ''bauda skriet Mežaparkā''. Visi skriet un nūjot gribētāji tiek gaidīti Mežaparkā katru dienu. Parka celiņos ir iezīmētas trīs dažāda garuma trases. Darbojas arī ''Sportland'' inventāra nomas punkts. Savukārt ik ceturtdienu no plkst. 18:30 visus interesentus gaida kvalificēti treneri, kuri sniegs vērtīgus padomus jautājumos, kas skar skriešanu. Gatavosimies kopā ar citiem un būsim gatavi 12. septembrī veikt desmit kilometrus garo trasi.

Organizatori cer, ka šis skrējiens kļūs par jaunu un labu tradīciju. Pieteikšanās ''Nike Riga Run'' skrējienam tiks iesākta vistuvākajā laikā. Par to rīkotāji ziņos atsevišķi. Dalības maksa ir nemainīga un sastāda piecus latus.

Tiekamies Mežaparkā ik dienu, katru ceturdienu un 12. septembrī!

Informāciju sagatavoja:
Sporta Attīstības centrs