Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Noslēgusies Pasaules Junioru čempionāta otrā sacensību diena

Noslēgusies Pasaules Junioru čempionāta otrā sacensību diena
Foto: rowing.lv

Piektdien Čehijas pilsētā Račicē turpināja startēt Latvijas jaunietes Pasaules Junioru čempionātā airēšanā. Latvijas meiteņu divnieks spēja iekļūt pusfinālā.

Piektdien no mūsu nelielās komandas gandarījuma braucienā startēja tikai meiteņu 2x Madara STRAUTMANE un Marika TRUMEKALNE. Laika apstākļi jaunos sportistus nelutināja. Lai gan bija silts un praktiski bez vēja, tomēr sacensības grūtākas padarīja brīžiem ļoti stiprais lietus. Tas gan īpaši netraucēja mūsu meitenēm, kuras pārliecinoši iekļuva pusfinālā, savā gandarījuma braucienā finišējot 2.vietā aiz Vācijas komandas.

Šodien plkst. 14.48 (pēc Latvijas laika) Elza GULBE 1x startēs pusfinālā. Šajā braucienā viņas konkurentes būs meitenes no ASV, Azerbaidžānas, Rumānijas, Ungārijas un Norvēģijas. Lai izcīnītu vietu finālā par 1.-6.vietu, jāfinišē trīs labāko komandu skaitā.

Kādu no pirmajām trijām vietām plkst. 15.24 (pēc Latvijas laika) centīsies sasniegt arī mūsu meiteņu 2x savā pusfinālbraucienā, kur viņas mērosies spēkiem ar Belģijas, Norvēģijas, Austrālijas Grieķijas un Nīderlandes sportistēm.

Izmantotie resursi:
Latvijas Airēšanas federācija

     [+] [-]

, 2010-08-07 13:49, pirms 14 gadiem
lai meitenēm veicas un laivas labi slīd!