Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Turpinās pieteikšanās "Stipro skrējienam 2"

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

2010. gada 18. septembrī sporta kompleksa 333 trasē norisināsies Stipro Skrējiens 2. Šoreiz sacensībām izvēlēta devīze – VĒL SKARBĀK! Organizatori sola vēl grūtākus un vairāk šķēršļus distancē, sarežģījot jau esošos un izveidojot jaunus.

Līdz 2. augustam bija nedaudz mazāka dalības maksa, ko izmantoja vairāk nekā 100 individuālo dalībnieku un vairāk kā desmit komandas. Tagad līdz 10. septembrim dalības maksa ir desmit LVL vīriešiem un sievietēm un 50 LVL komandām, bet sacensību dienā būs vēl dārgāk. Organizatori gan joprojām dod iespēju pirmā skrējiena dalībniekiem startēt bez maksas, ja vien viņi piesaista trīs jaunus draugus vai paziņas kā skrējiena dalībniekus.

Pirmajā skrējienā piedalījās ap 1000 dalībnieku, tomēr līdz ārzemju līdzīgu skrējienu skaitam vēl tālu. Ticam, ka Latvijā varam būt tikpat dulli un enerģiski kā Anglijā vai Vācijā un, ka 18. septembrī uz starta stāsies vēl kuplāks dalībnieku sastāvs.

Stipro skrējienu 2 organizē biedrība „Par stipru Latviju!”, kas organizējusi arī Ginesa rekorda 24h stafetes skrējienu Daugavas stadionā, Latvijas spēkavīru čempionātu, „Vella kalpi Vella Cinevilā” u.c. sportiskus un izklaides pasākumus.

Vairāk informācijas - mājas lapā Par stipru Latviju!

Tiekamies 2010.gada 18.septembrī sporta kompleksa 333 trasē, Rīgas rajona Silapriedēs (uz Ērgļu šosejas pirms Zaķumuižas).

Par stipru Latviju!