Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Pagarināts Sporta politikas pamatnostādņu īstenošanas termiņš

Andrejs Siliņš

Pagarināts Sporta politikas pamatnostādņu īstenošanas termiņš
Izglītības ministre Tatjana Koķe
Foto: Oļesja Sokolova-Godovaņuka/ F64

Lai nodrošinātu sporta nozares attīstību ilgtermiņā un pēc iespējas efektīvāk izmantotu sporta nozarei piešķirtos līdzekļus, veicinot jau ieguldīto resursu izlietojuma lietderību, Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) sagatavojusi grozījumus sporta politikas plānošanas dokumentos, kas nosaka, ka Sporta politikas pamatnostādņu 2004.-2009.gadam (pamatnostādnes) īstenošanas noslēguma termiņš tiek pagarināts līdz 2012.gadam. Grozījumi šodien, 2010.gada 7.jūlijā, apstiprināti Ministru kabinetā (MK).

Grozījumi veikti pamatnostādnēs, MK 2004.gada 15 septembra rīkojumā Nr.632 "Par Sporta politikas pamatnostādnēm 2004.-2009.gadam", kā arī Nacionālajā sporta attīstības programmā 2006.-2012.gadam (programma), kura nosaka pamatnostādņu īstenošanu.

Pēc grozījumu apstiprināšanas abu sporta nozares politikas plānošanas dokumentu īstenošanas noslēguma termiņi ir saskaņoti. Tāpat, nodrošinot efektīvu līdzekļu izlietojumu, IZM ir pārskatījusi un aktualizējusi programmas uzdevumus. Programmā ir veikti arī precizējumi, kas saistīti ar valsts pārvaldes strukturālajām reformām, kā rezultātā vairākas no programmā pieminētajām iestādēm ir reorganizētas.

Informāciju sagatavoja
Izglītības un zinātnes ministrijas
Komunikācijas nodaļa

  +3 [+] [-]

, 2010-07-06 14:39, pirms 14 gadiem
Koķes bilde ir tapēc,lai varētu dažiem BANU uzlikt