Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Pirmo reizi notiks Rīgas skolu sporta nominācijas pasākums

Andrejs Siliņš

Pirmo reizi notiks Rīgas skolu sporta nominācijas pasākums
Foto: Madara Rudzīte

Pirmdien, 10. jūnijā plkst. 15.00 Bērnu un jauniešu centrā „Rīgas Skolēnu pils” notiks Rīgas skolu sporta nominācijas paskums, kurā suminās galvaspilsētas izglītības iestāžu sporta organizatorus, kā arī skolas par sasniegumiem Rīgas, Latvijas un starptautiska mēroga sacensībās. Pasākumu vadīs Rīgas Sporta gada patroni Inese Ļubinska un Raimonds Bergmanis.

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments šogad pirmo reizi organizē izglītības iestāžu sporta nominācijas pasākumu, tādējādi izvērtējot skolu sporta organizatoru, skolotāju ieguldījumu sporta attīstībā, sasniegumus starpskolu sacensībās, kā arī informējot sabiedrību par sportiskākajām skolām Rīgā.

Pasākumā tiks pasniegtas divas nominācijas: „Rīgas sportiskākā skola” un „Rīgas labākais skolu sporta organizators”, kā arī sveiktas skolas, kuras kopvērtējumā uzvarējušas Rīgas starpskolu sacensību spartakiādē. Skolas tiks apbalvotas par sasniegumiem minētajā spartakiādē četrās skolēnu vecuma grupās.

Informāciju sagatavoja
Indra Vilde
Rīgas domes
Izglītības, kultūras un sporta departamenta
sabiedrisko attiecību vadītāja