Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

12. jūnijā Ogres stadionā Draudzēšanās diena

Ritvars Raits
Ritvars Raits

12. Jūnijā Ogres stadionā notiks Draudzēšanās spēļu pasākums. Spēlēm pieteikties var gan kā viena persona, gan kā komanda līdz pat 15 cilvēkiem. Dalība spēlēs ir bezmaksas.

Draudzēšanās spēļu pasākums ir sadarbības un sacensību diena visiem cilvēkiem, kuri vēlas pilnveidoties, apgūt jaunas zināšanas, prasmes un iemaņas, iegūt jaunus draugus un atrast līdzīgi domājošus cilvēkus kopīgai mērķu sasniegšanai.

Spēļu dienā valdīs brīvās izvēles princips: katra komanda un katrs dalībnieks varēs brīvi izvēlēties, kurās spēļu disciplīnās un aktivitātēs piedalīties, bet kurās - nē.

Par uzvarētājiem var kļūt visas komandas un visi dalībnieki, kuri pārvar paši sevi un piedalās vismaz 80% no visām spēlēm un aktivitātēm, kas būs pieejamas spēļu dienas ietvaros.
Uzzināt vairāk par Draudzēšanās spēļu pasākumu, kā arī pieteikties tam var ŠEIT.

Spēļu rīkotāju mājaslapa: speeles.jimdo.com

Kontaktpersona:
Jēkabs Eglītis,
tālr. +371 2777 1818

  +3 [+] [-]

, 2010-06-07 00:13, pirms 14 gadiem
Pēc virsraksta izklausās, ka varētu Ati Bimbambolu ieinteresēt šis pasākums. Lieliska iespēja iepazīties ar kungiem un dāmām.