Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Latvijas paukotāji bez medaļām Igaunijā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Latvijas paukotāji bez medaļām Igaunijā
Mihails Jefremenko (labajā pusē)
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Sestdien un svētdien Igaunijas pilsētā Tallinā norisinājās Igaunijas atklātais čempionāts paukošanā, kurā piedalījās paukotāji no Somijas, Igaunijas un Latvijas. Tikt pie medaļām mūsējiem neizdevās.

Igaunijas atklātajā čempionātā paukošanā pieaugušajiem piedalījās paukotāji ne tikai no Igaunijas, bet arī Somijas, kā arī Latvijas.

Pirmās četras vietas vīriešu konkurencē ieguva mājinieki igauņi, bet labākais no Latvijas pārstāvjiem bija Mihails Jefremenko (Rīga), kuram sestā vieta. Labāko astotniekā spēja ielauzties daugavpilietis Vitālijs Karpačovs, kurš bija tuvu tikšanai pusfinālā, bet ceturtdaļfinālā ļoti spraigā cīņā piekāpās nākamajam sudraba godalgas ieguvējam.

Devītais palika Vadims Kuļešovs, bet desmito vietu ieguva Jurijs Sjaņita. Vēl labāko divdesmitniekā tika Jurijs Neilands (12. vieta), Genādijs Gusevs (13.) un Artūrs Siliņš (17. vieta).

Komandu vērtējumā ceturtajā vietā palika "Espa Daugava", kas cīņa par bronzu piekāpās ar 42:45. Piektā vieta "Rīgai", bet septītajā pozīcijā "Rīga 2".

Dāmu konkurencē Latvija netika pārstāvēta.

Izmantotie resursi:
Eesti vehklemisliit

     [+] [-]

, 2010-10-05 20:45, pirms 14 gadiem
Nauri, Neilands ir Juris nevis Jurijs. Palabo.