Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Paukotāja Mikuleviča pēc veiksmīga grupu turnīra samierinās ar 35. vietu kadetu PČ

Ints Megnis
Ints Megnis

Latvijas jaunā paukotāja Anna Mikuleviča trešdien aizvadīja ļoti veiksmīgu apakšgrupu turnīru Itālijā notiekošajā pasaules kadetu čempionātā, tomēr zaudēja izslēgšanas sacensību pirmajā kārtā, sacensību noslēgumā samierinoties ar 35. vietu.

Sacensībās ar zobenu Mikuleviča uzvarēja piecās no sešām apakšgrupas cīņām, līdz ar to pirms izslēgšanas sacensībām viņa bija izlikta ar 22. numuru un saņēma brīvu pirmo kārtu. Tomēr otrās kārtas duelī Latvijas sportiste ar 12:15 zaudēja ukrainietei Oleksandrai Bondarei.

Tas noslēgumā Latvijas paukotāju lika klasificēt 35.pozīcijā.

Pārējie Latvijas paukotāji ar zobenu trešdien startēja daudz neveiksmīgāk. Meiteņu sacensībās Ieva Perlovska un Arina Trukšāne kopā apakšgrupā guva vienu uzvaru, izslēgšanas sacensībās neiekļūstot un noslēgumā ierindojoties attiecīgi 92. un dalītā 97. pozīcijā starp 104 sportistēm. Savukārt puišiem grupā kopā vienu uzvaru guva Genrihs Kuzmičevs un Eldars Abidovs, kuri ieņēma attiecīgi 98. un 114. vietu starp 122 paukotājiem.

Pasaules junioru (U20) un kadetu (U17) čempionātā Latvijai vēl atlikuši starti sacensībās ar floreti, kur mūsu valsti pārstāvēs četri sportisti. Šeit startēs arī paukotājas, kuras nesen guva ceturto vietu Eiropas kadetu čempionāta komandu sacensībās, tomēr pasaules meistarsacīkstēs kadetu vecumā komandu sacensības netiks aizvadītas.