Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Izsludina konkursu par finansiālu atbalstu tautas, bērnu un jauniešu sporta sacensību organizēšanai Rīgā

Andrejs Siliņš

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RD IKSD) izsludina konkursu par finansiālu atbalstu tautas sporta, bērnu un jauniešu sacensību organizēšanai Rīgā, lai sekmētu fizisku aktivitāšu norisi pilsētā un iesaistītu rīdziniekus sporta nodarbībām un veselīgā brīvā laika pavadīšanā. Konkursā var piedalīties sporta organizācijas, kas rīko sporta sacensības un savu darbību veic Rīgas pilsētā.

Projekta pieteikumi jāiesniedz līdz 2014.gada 6.janvāra plkst. 17.00 RD IKSD Klientu apkalpošanas centrā, Kr. Valdemāra ielā 5. Konkursa nolikums pieejams interneta vietnē sports.riga.lv - Jaunumi sadaļā „Finansēšanas konkursi”. Papildinformācija par konkursu pieejama pa tālruņiem 67037247; 29419572 (Gatis Ratnieks).

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments informē, ka ar šī un vēl divu konkursu par finansiālu atbalstu sacensību organizēšanā izsludināšanu, vairāk netiks izsludināts jau ierastais konkurss par finansiālu atbalstu Rīgas pilsētai nozīmīgu sporta projektu un sporta sacensību organizēšanai. Informācija par pārējiem konkursiem būs pieejama interneta vietnē sports.riga.lv - Jaunumi 2013.gada 17.decembrī plkst. 10.00, Rīgas Kongresa nama 401. kabinetā notiks informatīva sanāksme par visu trīs konkursu projektu sagatavošanu un iesniegšanu.

Informāciju sagatavoja
Indra Vilde
RD IKSD sabiedrisko attiecību vadītāja