Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Čerkovskis un Rubļevska startēs Kremļa kausa izcīņā

Jānis Pārums

Čerkovskis un Rubļevska startēs Kremļa kausa izcīņā
Jeļena Rubļevska
Foto: pmo2010.info

Latvijas modernās pieccīņas pārstāvji Deniss Čerkovskis un Jeļena Rubļevska, kas Latviju pārstāvēs arī Londonas olimpiskajās spēlēs, jūnija vidū piedalīsies Krievijas galvaspilsētā Maskavā notiekošajās Kremļa kausa izcīņas sacensībās.

Pirmoreiz sacensības notika pērn un tika veiksmīgi organizētas, tāpēc šogad Maskava atkal uzņems pasaules labākos vieglatlētus. Kremļa kausā startēs 24 vīrieši un 24 sievietes.

Patīkami, ka starp dalībniekiem ir arī Latvijas vadošie pieccīņnieki Deniss Čerkovskis un Jeļena Rubļevska, kuri šovasar mūsu valsti pārstāvēs arī Londonas olimpiskajās spēlēs.

Tāpat starp dalībniekiem ir arī pērnā gada uzvarētāji Dāvids Svoboda (Čehija) un Viktorija Tereščuka (Ukraina). Maskavā startēs liela daļa Eiropas vadošo pieccīņnieku. Sacensības notiks 16. un 17. jūnijā. Kopējais naudas balvu fons Kremļa kausā sastāda 100 000 ASV dolāru (56 900 latu).

Izmantotie resursi:
Pentathlon.org - UIPM Homepage - Pentathlon.org