Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Nedēļas nogalē Rīgas jaunatnes meistarsacīkstes mākslas vingrošanā

Krišs Upenieks

Nedēļas nogalē, 6. un 7. februārī Basketbola skolas “Rīga” sporta bāzē, Juglas ielā 16 risināsies Rīgas jaunatnes meistarsacīkstes mākslas vingrošanā, kurā piedalīsies sporta skolu un klubu vingrotājas.

Jaunatnes meistarsacīkstes tiek rīkotas, lai noskaidrotu labākās mākslas vingrotājas un, lai veicinātu sportistu meistarības izaugsmi. Sacensību sākums abās to norises dienās ir plkst. 11.00.

Sacensību pirmajā dienā, 6. februārī, vingrotājas sacentīsies gan individuāli, gan grupu vingrojumos, bet sacensību otrajā dienā, 7. februārī, cīņa par medaļām notiks tikai individuālajā konkurencē.

Sacensības organizē Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments sadarbībā ar padotības iestādi - Rīgas Vingrošanas skolu. Sacensību nolikums un informācija par sacensībām tiek publicēta interneta vietnē sports.riga.lv - Jaunumi

Papildinformāciju par sacensību norisi var saņemt pa tālruni 22069797 (sacensību galvenā galvenās tiesnese Daiga Liepiņa).

Izmantotie resursi:
Indra Vilde
Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta
Sabiedrisko attiecību vadītāja