Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Paredzēta simboliska karoga nešana no Rīgas uz Jūrmalu

Andrejs Siliņš

Ielūdzam Jūs uz Jūrmalas sporta sacensību sērijas atklāšanas pasākumu, kas sāksies 3.augustā plkst. 12:00 t/c „Spice” (Rīgā, Lielirbes ielā 29). Pasākuma ietvaros sabiedrībā zināmas personas braucot ar velosipēdu, ar skrituļslidām un skriešus nogādās simbolisko sacensību karogu Jūrmalā, kur tas tiks uzvilkts mastā pie Dzintaru koncertzāles.

Jāatgādina, ka šogad pirmo gadu Jūrmala augustā kļūs par Latvijas sporta galvaspilsētu, un tajā trīs nedēļas nogales augustā norisināsies sporta pasākumi, kuros aicināts piedalīties ikviens. Sporta sacensību organizators „Alpha Baltic Sport” rīkos „Vitamax” velobraucienu - 7. augustā, „BalticMiles” skriešanas maratonu - 15. augustā un „Spice” skrituļmaratonu - 22. augustā.

Medijiem pasākumā būs iespēja plašāk uzzināt par sacensību idejas rašanos, plānoto norisi un citam detaļām, kā arī iztaujāt sabiedrībā zināmo personu attieksmi pret veselīgu dzīves veidu un sportisku dzīves veidu.

Atklāšanas pasākumā piedalīsies:
– SIA „Alpha Baltic” direktors Lauris Špillers;
– Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētājs Romualds Ražuks;
– TV seja Anna Rozīte;
– Dziedātāja Candy;
– TV seja Una Ulme;
– Aktrise Zane Vaļicka;
– „Gain Fast” solists Kaspars Zlidnis.

Pēc pasākuma oficiālās daļas TV seja Anna Rozīte ar velosipēdu uzsāks simboliskā karoga vešanu uz Jūrmalu, kur to sacensību starta/finiša vietā - pie Dzintaru koncertzāles paredzēts uzvilkt mastā. Stafeti ceļā no Rīgas uz Jūrmalu pārņems skrituļotāji - Kaspars Zlidnis un Candy, bet pēc tam skrējējas Zane Vaļicka un Una Ulme, kas karogu svinīgi nogādās pie Dzintaru koncertzāles. Paredzēts, ka ap plkst. 14:00 karogs veiksmīgi tiks nogādāts pie Dzintaru koncertzāles, kur visi distances mērotāji to kopā svinīgi uzvilks mastā.

Medijiem tiks nodrošināts transports uz pasākuma norises vietu t/c „Spice”, kā arī, ja nepieciešams, līdz Dzintaru koncertzālei. Pieteikties transportam var pa tālruni: 28617450.

Informāciju sagatavoja
Daina Saliņa
Sabiedrisko attiecību projektu vadītāja