Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Rīgā notiks loka šaušanas čempionāts

Rīgā notiks loka šaušanas čempionāts
Publicitātes foto

Sestdien, 6. jūlijā Latvijas Sporta un pedagoģijas akadēmijas stadionā (Brīvības gatve 333) no plkst. 9.00 risināsies Rīgas čempionāts loka šaušanā, kurā aicināti piedalīties sporta klubu loka šāvēji no 14 gadu vecuma.

Sacensības sāksies ar iesildīšanos plkst. 0.00 un beigsies ar uzvarētāju apbalvošanu plkst. 17.30. Sportisti sacentīsies distancēs no 30 līdz 90 metriem olimpiskajā, "compound" un tradicionālās šaušanas klasē.

Rīgas čempionāts ir vienas no svarīgākām vasaras sezonas sacensībām loka šāvējiem. Tā ir lieliska iespēja demonstrēt savu meistarību, izcīnīt jaunu sporta klasi un pietuvoties sporta meistara titulam.

Sacensības tiek rīkotas, lai atjaunotu loka šaušanas sacensību tradīciju, popularizētu šo sporta veidu un radītu iespējas alternatīvai brīvā laika pavadīšanai pilsētā. Pieteikties sacensībām var līdz 4. jūlija plkst. 24.00, nosūtot pieteikumu uz e-pastu Lkauss@apollo.lv vai reģistrējoties interneta vietnē - riga.archery.lv

Sacensības organizē Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments sadarbībā ar Latvijas loka šaušanas federāciju. Sacensību nolikums pieejams interneta vietnēs sports.riga.lv - Jaunumi, archery.lv, riga.archery.lv.