Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Paukotājam Cimborevičam 79.vieta pasaules junioru čempionāta sacensībās ar špagu

Andris Liepa
Andris Liepa

Paukotājam Cimborevičam 79.vieta pasaules junioru čempionāta sacensībās ar špagu
Foto: Latvijas Paukošanas federācija

Latvijas paukotājs Ernests Cimborevičs svētdien Itālijā guva 79.vietu pasaules junioru čempionāta sacensībās ar špagu, kamēr pārējie latvieši palika vēl zemāk.

Pasaules kadetu un junioru čempionāta ievadā svētdien juniori un juniores aizvadīja sacensības ar špagu. Iesākumā cīnījās juniores, tomēr Latvijas sportistēm sacensības izvērtās neveiksmīgas - Jana Vilcāne un Marta Dobkeviča apakšgrupā katra izcīnīja pa vienai uzvarai, neiekļūstot izslēgšanas sacensībās. Noslēgumā Vilcāne tika klasificēta 134., bet Dobkeviča 146.pozīcijā starp 169 dalībniecēm.

Tikmēr puišiem Cimborevičs uzvarēja četrās no sešām apakšgrupas cīņām un pirms izslēgšanas turnīra bija izlikts ar 47.numuru. Tajā viņam pirmā kārta bija brīva, bet otrajā ar 7:15 viņš piekāpās konkurentam no Dienvidkorejas, noslēdzot dalību sacensībās.

Tāpat sacensībās piedalījās arī Daniels Zlenko, bet viņš ar vienu uzvaru sešos dueļos neizkļuva no apakšgrupas, tiekot klasificēts 179.pozīcijā starp 200 sportistiem.

Pasaules junioru (U20) un kadetu (U17) čempionāts Veronā ilgs līdz 9.aprīlim. Pirmdien uz starta izies kadeti špagisti, no Latvijas atlētiem startējot Dobkevičai.