Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Liepājniece Tjapko - Lietuvas čempione

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Liepājniece Tjapko - Lietuvas čempione
Karolina Tjapko - Lietuvas čempione
Foto: imtynes.lt

Latvijas brīvās cīņas sportiste Karolina Tjapko (21) aizvadītās nedēļas nogalē Kauņā izcīnīja Lietuvas čempiones titulu. Salīdzinot ar iepriekšējo gadu, tagad viņa tikusi divus pakāpienus augstāk.

Lietuvas atklātā čempionāta 55 kilogramu finālā liepājniece pievarēja lietuvieti Deimanti Butavičūti un nopelnīja vietu uz pjedestāla augstākā pakāpiena. Šajā turnīrā viņa piedalījās arī pagājušajā gadā un ierindojās trešajā vietā.

Kā jau ziņots, pirms dažiem gadiem Tjapko divreiz izcīnīja sudrabu U17 Eiropas čempionātā (2008, 2009), bet turpinājumā ilgāku laiku netika pie lieliem panākumiem. Jaunajā sezonā bijusī daugavpiliete kļuvusi par liepājnieci. Februārī viņa debitēja "Golden Grand Prix" turnīrā un no Parīzes pārveda bronzas medaļu, taču Eiropas čempionāts bija neveiksmīgs - pēdējā (19.) vieta.

Gada nozīmīgākās sacensības būs septembrī, kad Uzbekistānas galvaspilsētā Taškentā risināsies pasaules čempionāts.

Izmantotie resursi:
fila-official.com
imtynes.lt

  +1 [+] [-]

, 2014-04-28 18:15, pirms 10 gadiem
Latvijas zelts ir, Lietuvas zelts ir, tagad jāņem Igaunijas zelts un jāsāk domāt arī par Krievijas iekarošanu!