Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

"Golden Grand Prix" bronzas mačā olimpiskais čempions sakauj mūsu Lagodski

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

"Golden Grand Prix" bronzas mačā olimpiskais čempions sakauj mūsu Lagodski
Imants Lagodskis
Foto: Pāvels Jerohins, Latvijas Cīņas federācija

Azerbaidžānas galvaspilsētā sācies Baku "Golden Grand Prix". Brīvās cīņas sacensībās šodien uz paklāja devās Latvijas labākie cīkstoņi - Armands Zvirbulis (līdz 86 kg) un Imants Lagodskis (līdz 97 kg). Pirmais zaudēja jau pirmajā mačā, bet otrs cīnījās par bronzas medaļu ar 2012. gada olimpisko čempionu.

Azerbaidžānas galvaspilsētā šodien sācies Baku "Golden Grand Prix". Brīvās cīņas sacensībās šodien uz paklāja devās Latvijas labākie cīkstoņi - Armands Zvirbulis (līdz 86 kg) un Imants Lagodskis (līdz 97 kg). Pirmais zaudēja jau pirmajā mačā, bet otrs cīnījās par bronzas medaļu ar 2012. gada olimpisko čempionu.

Svara kategorijā līdz 97 kg Imants Lagodskis vispirms pieveica japāni Rjusuki Kakeju (8:0), bet otrajā cīņā krietni pārāks bija mājinieks - pasaules vicečempions un olimpiskais bronzas medaļnieks Hetags Gazjumovs (0:10). Līdz ar to sacensību noslēgumā Lagodskis ierindojās 5. vietā.

Turpinājumā mūsu sportists bronzas mačā tikās ar olimpisko čempionu Džeikobu Varneru (ASV), un uzvarētājs ieguva ne tikai medaļu, bet arī 2000 dolāru naudas balvu. Varenajam amerikānim bija nepieciešamas 5:18 minūtes, lai izcīnītu uzvaru (10:0).

Kā jau ziņots, pēc ilgākas pauzes Lagodskis šovasar tika uz goda pjedestāla, turklāt divos nozīmīgos turnīros - jūnija beigās viņš izcīnīja otro vietu Vācijas "Grand Prix", bet jūlija sākumā triumfēja Spānijas "Grand Prix".

Svara kategorijā līdz 86 kg Armands Zvirbulis pirmajā cīņā visai negaidīti piekāpās afroamerikānim Edvartam Rutam (0:6), līdz ar to latvietim Baku sacensības jau noslēgušās.

Kā zināms, Latvijas labākā cīkstone Anastasija Grigorjeva šajā turnīrā uzvarējusi divas reizes (2012, 2013).

Izmantotie resursi:
www.fila-oficial.com