Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Meivezers vecākais: "Hatonam laiks beigt karjeru"

Meivezers vecākais: "Hatonam laiks beigt karjeru"
Floids Meivezers vecākais
Foto: AP

Britu boksera Rikija Hatona treneris Floids Meivezers vecākais pēc sava padotā zaudējuma ar tehnisko nokautu otrajā raundā filipīnietim Menijam Pakjao, uzskata, ka Hatonam vajadzētu pielikt punktu boksera karjerai.

"Es ieteikšu Rikijam beigt boksēties. Viņš piedzīvojis divus zaudējumus ar nokautu pēdējās četrās cīņās un var zaudēt vēl, ja neaizies no boksa. Lai Hatons domā pats, bet viņam ir jāsaprot, ka katra boksera dzīvē pienāk brīdis, kad jābeidz. Hatonam tas ir pienācis. Viņš ir labi nopelnījis un tagad var aiziet," sacīja Meivezers vecākais.

eSports.lv jau ziņoja, ka svētdienas rītā Lasvegasā Hatons otrajā raundā ar nokautu kapitulēja filipīniešu bokserim Menijam Pakjao, kurš tiek uzskatīts par labāko bokseri neatkarībā no svara kategorijas ("pound for pound" čempions – aut.).

Izmantotie resursi:
skysports.com
sports.ru


, 2009-05-04 13:44, pirms 15 gadiem
Tev arī laiks beigt , savu karjeru.
, 2009-05-04 13:47, pirms 15 gadiem
un ko shitas aaksts teica pirms kaujas??? :

Brita tagadējais treneris Floids Meivezers vecākais arī ir drošs par Hatona uzvaru, lai gan kritiski novērtējis viņu pirms viņi sāka sadarboties: "Kad sāku strādāt ar Rikiju, viņš neko neprata. Viņa stils bija šausmīgs un uzvaras viņš varēja gūt tikai ar brutālu spēku. Tagad Hatons ir pilnībā mainījies. Viņam ir krietni lielākas izredzes uzvarēt Pakjao, jo es esmu labākais sava aroda meistars. Lai gan domāju, ka Rikijs uzvarētu arī bez manas palīdzības."
, 2009-05-04 14:12, pirms 15 gadiem
te nu bija fredie the joke coach roach .
kurš beigās izrādijās joke coach
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Milans Volkovs

Latvijas bokseris Volkovs maijā aizvadīs cīņu Londonā

11. maijā “York Hall” arēnā norisināsies populārs angļu “Frank Warren Presents Championship” boksa vakars, kur uzstāsies sportisti no daudzām valstīm. Pasākuma ietvaros ringā kāps arī latviešu bokseris Milans Volkovs (10-2-2).
Ralfs Vilcāns. Foto: Boriss Simsons/LNK Boxing
5

Vilcāns nokautē pretinieku un Minhenē izcīna WBA pussmagā svara jostu

Viens no Latvijas vadošajiem bokseriem Ralfs Vilcāns (16-1, 6 KO) vakar Minhenē trešajā raundā nolika uz dēļiem albāņu izcelsmes Vācijas sportistu Šefatu Isufi (38-4-2, 24 KO), izcīnot Pasaules boksa asociācijas (WBA) Eiropas čempiona jostu pussmagā svara kategorijā.
Raiens Garsija un Devins Heinijs. Foto: Adam DelGiudice/USA Today Sports/Scanpix
10

Garsija ar trim nokdauniem pārsteidz boksa pasauli un pieveic Heiniju

Raiens Garsija (25-21, 20 KO) trīsreiz nolika uz dēļiem Devinu Heiniju (31-1, 15 KO), nopelnot uzvaru tiesnešu piešķirto punktu vērtējumā. Amerikānis gan neizcīnīja Pasaules boksa padomes (WBC) čempiona titulu vieglajā svarā, jo pārsniedza noteiktā svara robežas.