Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Taisons vēlas trenēt Pakjao

Jānis Pārums

Taisons vēlas trenēt Pakjao
Maiks Taisons Foto: AP

Skandalozi slavenais kādreizējais smagsvaru čempions boksā amerikānis Maiks Taisons vēlas trenēt esošo "pound for pound" čempionu (labāko neatkarīgi no svara kategorijas) filipīnieti Meniju Pakjao.

Taisons, kura šā brīža finansiālā situācija ir diezgan bēdīga, aizsūtījis personisku vēstuli Pakjao (48-3-2, 36KO) trenerim Fredijam Roučam ar piedāvājumu strādāt Rouča boksa zālē Holivudā, kā arī palīdzēt gatavoties Pakjao gaidāmajai cīņai pret britu Rikiju Hatonu (45-1, 32KO) .

Tiesa, Roučs treneri savai boksa zālei jau atradis. Par to kļuvis cits bijušais čempions Maikls Mūrers. Roučs neslēpis, ka Taisons prot dot vērtīgus padomus, taču skaidri nepateicis vai Taisons tiek gaidīts filipīnieša treniņnometnē.

"Maiks ir lielisks cilvēks, viņš mani ļoti ciena. Es vienkārši domāju, ka viņam nav pietiekami pacietības, lai kļūtu par treneri. Par nelaimi, Maikam šobrīd klājas diezgan nelāgi. Es tikko saņēmu piedāvājumu, kurā viņš lūdz darbu. Taisons palīdzēja Pakjao pēdējā dienā pirms cīņas ar Oskaru De La Hoiju (39-6, 30KO). Viņš ieteica ieturēt distanci, jo Oskaram ir krietni garākas rokas nekā Pakjao. Tas bija vērtīgs padoms."

Pakjao cīņu ar Hatonu aizvadīs 3. maijā Nevadas štatā Lasvegasā (ASV). Cīņas likme ir šobrīd Hatonam piederošā IBO pasaules čempiona josta svarā līdz 63.5 kilogramiem.

     [+] [-]

, 2009-03-12 19:24, pirms 15 gadiem
Taisona KO vienmer paliks mana sirdi Lai veicas trenesana

  +4 [+] [-]

, 2009-03-12 19:29, pirms 15 gadiem
Jaa Taisons, lai arii ko par vinju nerunaatu uz muuziem paliks manaa sirdii kaa LABAAKAIS bokseris pasaulee

  +1 [+] [-]

, 2009-03-12 19:58, pirms 15 gadiem
Kriss2007 rakstīja: Jaa Taisons, lai arii ko par vinju nerunaatu uz muuziem paliks manaa sirdii kaa LABAAKAIS bokseris pasaulee
Labākais pasaulē, it sevishkji savas pro karjeras sākumā, tagadējie Klichko Valujevi un Povetkini klāt nestāv!

  +5 [+] [-]

, 2009-03-12 20:38, pirms 15 gadiem
Maigoniitis rakstīja: Labākais pasaulē, it sevishkji savas pro karjeras sākumā, tagadējie Klichko Valujevi un Povetkini klāt nestāv!
nu čalīt, abus urļikus tu esi pieminējis lieki. Valujevs ir sūdīgs čempions, izbrauc tikai ar saviem gabarītiem, bet Saša Povetkins nav pat čempions. Karoče, viņi nav pat pelnījuši salīdzinājumu ar Maiku...