Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Kotto grib cīnīties ar Hatona – Pakjao cīņas uzvarētāju

Jānis Pārums

Kotto grib cīnīties ar Hatona – Pakjao cīņas uzvarētāju
Migels Kotto (pa kreisi)
Foto: AP

Puertoriko bokseris Migels Kotto, kurš sestdien izcīnīja pasaules čempiona titulu WBO versijā svarā līdz 66.7kg paziņojis, ka savā nākamajā cīņā ringā labprāt izietu pret brita Rikija Hatona un filipīnieša Menija Pakjao cīņas uzvarētāju.

Iepriekš Kotto (33-1, 27KO) bija izteicis vēlēšanos revanšēties meksikānim Antonio Margarito (37-6, 27KO), kurš sagādāja Kotto līdz šim vienīgo zaudējumu, taču pēc tam, kad zem Margarito cimdiem pēc cīņas ar Šeinu Mosliju (46-5, 39KO) tika atrasts ģipša pulveris, viņam uz gadu tika atņemta licence boksēties ASV. Jāatgādina, ka pieminētajā cīņā uzvarēja Moslijs.

Tagad Kotto paziņojis, ka gribētu cīnīties par Hatona (45-1, 32KO) un Pakjao (48-3-2, 36KO) cīņas (tā notiks 2. maijā) uzvarētāju: "Tam, kas triumfēs 2. maija cīņā ir jāzina, ka esmu gatavs tikties viņu. Vienmēr gribu boksēties tikai ar labākajiem bokseriem un tagad jātiek skaidrībā, kurš būs mans nākamais pretinieks."

Izmantotie resursi:
sport-express.ru

     [+] [-]

, 2009-02-23 19:55, pirms 15 gadiem
pakjao abus izliks kā mazus bērnus