Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Ņūkombs pēdējā brīdī zaudē "no-hitter", taču uzvar maču

Juris Miņins
Juris Miņins

Ņūkombs pēdējā brīdī zaudē "no-hitter", taču uzvar maču
Šons Ņūkombs
Foto: USA Today/Scanpix

Aizvadītajā Augstāko beisbola līgu (MLB) spēļu kārtā Atlantas "Braves" metējs Šons Ņūkombs bija tuvu tam, lai maču noslēgtu bez neviena pieļauta atsitiena, taču pēdējā iningā, tomēr, vienu atsitienu pieļāva, kas gan nemainīja faktu, ka Atlanta ar 4:1 pārspēja Losandželosas "Dodgers".

Tā sauktie "no-hitter" mači ir spēles, kurās metējs vai metēju grupa neļauj pretiniekiem veikt atsitienus, tajā pašā laikā brīvgājieni var tikt pieļauti. Lai arī, protams, šādas spēles ir daudz biežākas nekā perfektās spēles, kad metēji pilnībā izslēdz no spēles pretinieku komandas uzbrukumu, tas vienalga ir gana liels izaicinājums/

Šons Ņūkombs vakardien bija tuvu tam, lai gūtu 300. "no-hitter" MLB vēsturē un ceturto šajā sezonā, taču tas nenotika. Vel vairāk, veids kā Džordžijas štata komandas pārstāvis zaudēja iespēju ierakstīt savu vārdu vēstures grāmatās, padarīja šo maču par vēl īpašāku.

Proti, pēc aizvadītiem 8.2 iningiem, Ņūkombam pretī stājās Kriss Teilors un metējs turpināja savu darbu, tiekot pie diviem straikiem, kas nozīmēja, ka "Braves" spēlētājam bija vajadzīgs tikai viens precīzs un veiksmīgs metiens, lai noslēgtu maču un saņemtu komandas biedru apsveikumus, kā arī līdzjutēju ovācijas, taču "Dodgers" atsitējs, tomēr, prata atrast kontaktu ar bumbiņu un raidīja to laukumā, tādējādi izjaucot Ņūkomba lielo dienu.

Metējs arī tūdaļ tika nomainīts, jo šajā mačā viņš bija izdarījis 134 metienus, kas ir gana liels darba apjoms. Uz rezervistu soliņu Ņūkombs devās ar 8.2 iningiem, vienu atsitienu, vienu brīvgājienu un zaudētu punktu, astoņiem straikautiem un izcīnīto 10. panākumu sezonā.

Trīs punktus šajā mačā izsita Niks Markakis, bet ceturto "Braves" punktu noformēja Kurts Suzuki.

Jāpiebilst, ka Atlantas "Braves" šobrīd cīnās par vietu izslēgšanas spēlēs, jo Nacionālās līgas Austrumu divīzijā viņi atpaliek par 1.5 mačiem no līdervienības Filadelfijas "Phillies" un tieši tāds pats uzvaru skaits viņus šķir no "wild card" zonas.

MLB regulārā sezona, 29.07.

ViesiMājniekiRezultāts
RaysOrioles5:11
TwinsRed Sox0:3
RoyalsYankees3:6
IndiansTigers8:1
PhilliesReds0:4
NationalsMarlins0:5
DodgersBraves1:4
MetsPirates1:0
Blue JausWhite Sox7:4
RangersAstros4:3
AthleticsRockies2:3
MarinersAngels8:5
BrewersGiants5:8
DiamondbacksPadres5:4
CubsCardinals5:2

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/

     [+] [-]

, 2018-07-30 20:20, pirms 6 gadiem
Puiši, man ir nepieciešams, lai skatītāji tulkotu))
Es sāku spēlēt 5 minūtes!
Ja tas ir neērti, dodieties uz priekšu un vienkārši izskatu!
Tas ir starp kollapu >>> sisisa.tk