Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Makačens 10. iningā nodrošina "Pirates" uzvaru

Juris Miņins
Juris Miņins

Makačens 10. iningā nodrošina "Pirates" uzvaru
Foto:AFP/Scanpix

Endrjū Makačens 10. iningā izsita vienu punktu un ar to bija pietiekoši, lai Augstāko beisbola līgu (MLB) komanda Pitsburgas "Pirates" ar 3:2 varētu pārspēt Milvokī "Brewers".

Lai arī ne Pitsburgas, ne Milvokī komanda pašlaik necīnās par pirmajām vietām savās divīzijās, šī spēle "Pirates" bija nozīmīga, jo viņi ir 2.5 uzvaru attālumā no "play-off" zonas. Pitsburgieši, saprotot mača nozīmību, jau no pirmā iningā devās uzbrukumā, kad Endrjū Makačens raidīja bumbiņu ārpus laukumā, kas bija viņa pirmais, bet ne tuvu ne pādējais, gūtais punkts šajā spēlē. Trešajā iningā viņš vēlreiz izsita punktu, bet mājas bāzi sasniedza Stērlings Marte.

Ilgu laiku šāds rezultāts arī turējās, līdz septītajā iningā Milvokī spēlētājs Kirks Ņūvenhaiss raidīja bumbiņu ārpus laukuma un guva divus punktus, izlīdzinot rezultātu. Lai arī komandām vēl bija divi iningi, lai lauztu spēles gaitu un nosvērtu to par labu sev, neviena no pusēm to nespēja izdarīt, kas nozīmēja, ka jāizspēlē papildus iningi.

Ilgs pagarinājums gan nebija jāspēlē, jot as pats Makačens, kurš, lai arī neaizvada savu labāko sezonu, ir komandas viens no rezultatīvākajiem spēlētājiem, atkal izsita punktu, kas ļāva sasniegt bāzi Džonam Džeso un tas arī nodrošināja pitsburgiešu panākumu.

Citā spēlē, kurā tikās divas Amerikas līgas divīziju līderes, Teksasas "Rangers" un Klīvlendas "Indians", teksasieši, pateicoties Kola Hamela lieliskajam sniegumam no metēja kalniņa astoņu iningu garumā, uzvarēja ar graujošu rezultātu – 9:0.

MLB regulārā sezona, 25.08.

ViesiMājniekiRezultāts
MetsCardinals10:6
TigersTwins8:5
Red SoxRays1:2
OriolesNationals0:4
AngelsBlue Jays6:3
RoyalsMarlins5:2
IndiansRangers0:9
MarinersWhite Sox6:7
PiratesBrewers3:2
BravesDiamondbacks3:1
GiantsDodgers4:0

Izmantotie resursi:
MLB.com | The Official Site of Major League...