Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

“Nationals” garantē uzvaru divīzijā, “Red Sox” - vietu “play-off”

Juris Miņins
Juris Miņins

“Nationals” garantē uzvaru divīzijā, “Red Sox” - vietu “play-off”
Foto:SIPAUSA/Scanpix

Augstākajās beisbola līgās (MLB) pēc šīsnakts spēlēm ir kļuvušas zināmas vēl divas izslēgšanas spēļu komandas. Par tām ir kļuvušas Vašingtonas “Nationals” un Bostonas “Red Sox”.

Vašingtonas “Nationals” šonakt ar 6:1 pārspēja Pitsburgas “Pirates” un ar to bija gana, lai nodrošinātu pirmo vietu Nacionālās līgas austrumu divīzijā, jo tuvākie sekotāji, Ņujorkas “Mets” sezonā ir atlikušas septiņas spēles, taču viņi atpaliek no ASV galvaspilsētas beisbola kluba par 8.5 uzvarām.

Vašingtona savu zīmīgo maču aizvadīja ļoti pārliecinoši, jo jau no pirmajām minūtēm sāka savu uzbrukuma ofensīvu, bet piektajā iningā panāca spēles gala rezultātu. Pa diviem punktiem Braisa Hārpera un Stīvena Drū kontā.

Savukārt Reinolds Lopezs, kurš uz metēju kalniņa devās kā trešais, taču aizvadīja vairāk kā piecus iningus un izcīnīja uzvaru, sešas reizes pieveica atsitējus.

Savukārt Bostonas “Red Sox” vēl uzvaru divīzijā nenodrošināja, taču nodrošināja vietu izslēgšanas mačos. Šonakt viņi ar 6:4 pārspēja Tampabejas “Rays”. Toronto “Blue Jays” viņus var vēl izstumt no pirmās vietas divīzijā, taču tad viņi kvalificēsies izslēgšanas mačiem kā “Wild card” komanda.

Līdz ar to, no desmit komandām, kas piedalīsies MLB izslēgšanas mačos, pašlaik ir zināmas četras. Amerikas līgā tās ir Bostona un Teksasas “Rangers”, bet Nacionālajā līgā – Vašingtona un Čikāgas “Cubs”.

MLB regulārā sezona, 24.09.

ViesiMājniekiRezultāts
CardinalsCubs10:4
RoyalsTigers7:4
RangersAthletics5:0
YankeesBlue Jays0:3
Red SoxRays6:4
DiamondbacksOrioles1:6
NationalsPirates6:1
White SoxIndians8:1
RedsBrewers6:1
MarinersTwins2:3
AngelsAstros10:4
PhilliesMets10:8
BravesMarlins4:6
GiantsPadres9:6
RockiesDodgers1:14

Izmantotie resursi:
MLB.com | The Official Site of Major League...