Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Velss, "Blue Jays" neatstāj cerības "Cardinals"

Juris Miņins
Juris Miņins

Velss,  "Blue Jays" neatstāj cerības "Cardinals"
Vernons Velss
Foto: AP/Scanpix

Ar pārliecinošu uzvaru (5:0) Augstāko beisbola līgu (MLB) Starplīgu maču sēriju pret Sentluisas "Cardinals" noslēdza Toronto "Blue Jays", tādējādi izvairoties no "sausā" zaudējuma triju maču sērijā.

Toronto "Blue Jays" aizvadīja lielisku maču – savus metienus teicami veica Brendons Morovs, kurš arī tika pie savas piektās šīssezonas uzvaras 10 mačos, bet Vernons Velss guva divus "Home Run" sitienus, kas kopā ar Adama Linda bumbiņas raidījumu ārpus laukuma un Freda Luisa punktu guvumu deva kanādiešiem uzvaru pār Nacionālās līgas centrālās divīzijas līderiem Sentluisas "Cardinals".

Jāpiebilst, ka šajā mačā Sentluisa bija spiesta nomainīt sākumsastāva metēju Adamu Vainraitu jau pēc nospēlētiem četriem iningiem, jo aizvadītās sezonas Saja Janga balvas kandidātam bija zaudēti jau četri punkti. "Īstenībā, es kopumā spēlēju neslikti," pēc mača sacīja pats Vainraits, "taču daži metieni man sanāca galīgi neveiksmīgi un par to arī tiku sodīts."

Jāpiebilst, ka arī visai Sentluisas "Cardinals" komandai šī nebija veiksmīgākā spēle, jo pa visiem kopā viņi prata atsist bumbiņu vien piecas reizes, pie tam divi veiksmīgi sitieni nepadevās nevienam. Savukārt Toronto izpildīja divreiz vairāk sitienus un tika par to arī atalgoti.

No citiem mačiem noteikti ir jāatzīmē vēl viena uzvara ar 5:0, šoreiz Milvokī "Brewers" ar šādu rezultātu uzveica Minesotas "Twins". Par šī mača varoni kļuva metējs Jovani Gallardo, kura kontā aizvadīta pilna spēle, pieļauti vien pieci sitieni un 12 "izslēgti" pretinieku spēlētāji.
Savukārt Bostonas "Red Sox", pateicoties dominantajai Dastina Pedroias spēlei (5-5, 3 HR, 5 RBI) desmitajā izspēlē, tomēr, prata uzveikt Kolorado "Rockies" ar 13:11.

MLB, 2010. gada regulārā sezona, 24. jūnija spēles

Starplīgu spēles Amerikas līgas stadionos

SpēleRezultāts
Floridas "Marlins" – Baltimoras "Orioles"5:11
Sentluisas "Cardinals" – Toronto "Blue Jays"0:5
Sandijego "Padres" – Tampabejas "Rays"3:5
Pitsburgas "Pirates" – Teksasas "Rangers"5:6
Atlantas "Braves" – Čikāgas "White Sox"0:2
Losandželosas "Dodgers" – Losandželosas "Angels"10:6
Čikāgas "Cubs" – Sietlas "Mariners"3:2

Starplīgu spēles Nacionālās līgas stadionos

SpēleRezultāts
Klīvlendas "Indians" – Filadelfijas "Phillies"3:12
Detroitas "Tigers" – Ņujorkas "Mets"6:5
Minesotas "Twins" – Milvokī "Brewers"0:5
Bostonas "Red Sox" – Kolorado "Rockies"13:11

Nacionālā līga

SpēleRezultāts
Sanfrancisko "Giants" – Hjūstonas "Astros"5:7

Izmantotie resursi:
espn.go.com