Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Abreu aptur "White Sox" zaudējumu sēriju

Juris Miņins
Juris Miņins

Abreu aptur "White Sox" zaudējumu sēriju
Foto: AFP/Scanpix

Pateicoties Hosē Abreu diviem "Home run" sitieniem Čikāgas "White Sox" ar 10:4 pieveica Sietlas "Mariners", tādējādi tika apturēta komandas septiņu zaudējumu sērijas Augstākajās beisbola līgās (MLB).

Čikāgas "White Sox" pēdējā nedēļa izvērtās pavisam neveiksmīga, jo kopumā ir piedzīvoti septiņi zaudējumi pēc kārtas, kas vienībai lika noslīdēt pēdējo vietu Amerikas līgā. Vakardien šai neveiksmju sērijai gan tika pielikts punkts, jo "White Sox" ar 10:4 pārspēja Sietlas "Mariners".

Galvenais varonis šajā spēlē bija Hosē Abreu, kurš veica četrus atsitienus, divas reizes raidīja bumbiņu tribīnēs un kopumā guva trīs punktus. Savukārt Joans Monkada izcēlās ar trim atsitieniem piecos mēģinājumos, vienu "Home run" un trim gūtajiem punktiem. Jāsaka gan, ka čikāgieši šo uzvaru noformēja, var teikt, ka divu pirmo iningu laikā, jo trešais spēles cēliens tika sagaidīts pie rezultāta 7:0 "White Sox" labā.

Pēc šīs uzvaras Čikāgas komanda arī pacēlās augstāk turnīra tabulā, jo 19 mačos nu viņiem ir pieci panākumi un tas viņiem Amerikas līgas kopvērtējumā ļauj apsteigt Kanzassitijas "Royals" un Baltimoras "Orioles".

Vienu no labākajām spēlēm šajā sezonā aizvadīja Ņujorkas "Yankees" starpsezonas jaunieguvums Džankarlo Stentons, kurš mačā pret Minesotas "Twins" veica atsitienu visos četros mēģinājumos un vēl reizi tika pie brīvgājiena, izpildīja "Home run" sitienu un izsita divus punktus, pašam gūstot trīs.

MLB regulārā sezona, 23.04.

ViesiMājniekiRezultāts
BravesReds4:10
TwinsYankees1:14
IndiansOrioles2:1
AthleticsRangers9:4
MarinersWhite Sox4:10
AngelsAstros2:0
PadresRockie13:5
MarlinsDodgers1:2
NationalsGiants2:4

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/