Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Bostona uzvar un atkal saasina cīņu divīzijā

Juris Miņins
Juris Miņins

Bostona uzvar un atkal saasina cīņu divīzijā
RIks Porselo
Foto: AFP/Scanpix

Augstākajās beisbola līgās (MLB) šajā naktī tika aizvadītas vairāks spēles pēc kurām divās divīzijās atkal saasinājās cīņa par līderpozīciju.

Pašlaik MLB ir divas divīzijas, kur notiek aktīva cīņa par pirmo vietu. Tā ir Amerikas līgas austrumu divīzija un Nacionālās līgas rietumu divīzija.

Amerikas līgas austrumos uz pirmo vietu pretendē trīs komandas – Toronto “Blue Jays”, Bostonas “Red Sox” un Baltimoras “Orioles”. Šajā naktī no šī trio pie uzvaras tika bostonieši, kas ar 10:2 pārspēja Detroitas “Tigers”. Maču ar “Home run” sāka Davids Ortizs, taču par tikšanās varoni kļuva Henlijs Ramirezs, kurš septītajā un astotajā iningā veica divus dubultsitienus, kas ļāva “Red Sox” gūt četrus punktus.

Protams, jāizceļ arī Riks Porselo, kurš, lai arī pieļāva vienu “Home run”, kopumā aizvadīja septiņus ļoti labus iningus, kuru laikā veica arī astoņus straikautus.

Šis bostoniešu panākums kopā ar Toronto kluba neveiksmi cīņā pret Klīvlendas “Indians” (2:3) un Baltimoras komandas zaudējumu Hjūstonas “Astros” (8:15), ļāva “Red Sox” komandai ieņemt komfortablu otro vietu austrumu divīzijā – par 0.5 uzvarām atpaliekot no līderiem “Blue Jays”, bet par 1.5 uzvarām esot priekšā “Orioles”.

Nacionālās līgas rietumos gan par līderību cīnās vien divas komandas, taču šī cīņa ir intensīvāka, jo vadība mainās teju ik pārdienas. Šoreiz Sanfrancisko “Giants” komanda ar 8:1 pārspēja Ņujorkas “Mets”, bet Losandželosas “Dodgers” bija spiesti samierināties ar zaudējumu pret Sinsinati “Reds” ar 2:9, kas ļāva “Giants” atgriezties pirmajā vietā divīzijā, pārspējot losandželosiešus par 0.5 uzvaru tiesu.

MLB regulārā sezona, 19.08.

ViesiMājniekiRezultāts
Red SoxTigers10:2
AstrosOrioles15:8
MarlinsPirates6:5
Blue JaysIndians2:3
DodgersReds2:9
RangersRays6:2
NationalsBraves7:6
AthleticsWhite Sox9:0
YankeesAngels7:0
BrewersMariners6:7
MetsGiants1:8
CardinalsPhillies4:3
TwinsRoyals
DiamondbacksPadres
CubsRockies

Izmantotie resursi:
MLB.com | The Official Site of Major League...