Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Red Sox" izcīna septīto uzvaru pēc kārtas

Juris Miņins
Juris Miņins

"Red Sox" izcīna septīto uzvaru pēc kārtas
Foto: USA Today/Scanpix

Bostonas "Red Sox" turpina krāt uzvaras Augstāko beisbola līgu (MLB) regulārājā čempionātā, uzvarot septītajā mačā pēc kārtas, ar 8:2 pieveicot Losandželosas "Angels".

Uz šo brīdi spēcīgākā MLB komanda, Bostonas "Red Sox" kārtējo reizi apliecināja savu statusu, šoreiz tiekot galā ar Losandželosas "Angels" ar 8:3, tādējādi noformējot "sauso" uzvaru visā triju maču sērijā, turklāt, vidēji katrā no mačiem viņi prata uzvarēt ar astoņu punktu starpību.

Runājot par šo spēli, Mūkijs Betss, kurš ir pirmais bostoniešu atsitējs, jau pirmajā iningā izsita bumbiņu ārpus laukuma, iezīmējot savas komandas nopietnos plānus. Tiesa, Losandželosas vienība gan vēl pirmajos piecos iningos mēģināja turēt līdzi bostoniešiem. Tomēr, līdz ar sesto iningu viss atrisinājās, jo Endrjū Benintendi un Rafaels Dīverss kopā guva piecus punktus, beigu beigās ļaujot "Red Sox" svinēt uzvaru ar 8:2.

Eduardo Rodrigezs, lai arī sešu iningu laikā pieļāva trīs atsitienus un tikpat brīvgājienus, zaudējot divus punktus, tika pie uzvaras, bet viņa kolēģi, kas laukumā devās uz maiņu kopumā pieļāva vien vienu atsitienus. Nikam Tropeano, Losandželosas komandas metējam, gan šī spēle nepadevāsa, jo 5.1 ininga laikā viņš pamanījās ļaut atsist septiņus metienus un zaudēja piecus punktus.

Savukārt Šoheiam Otani šī spēle bija diezgan neveiksmīga, jo no četriem mēģinājumiem atsist bumbiņu, trijos viņš tika pie straikauta, šoreiz paliekot tukšā.

Līdz ar šo uzvaru Bostonas "Red Sox" ir tikusi pie sava sešpadsmitā panākuma pirmajās 18 regulārās sezonas spēlēs. Turklāt, tas viss ir izdarīts Aleks Koras, kurš ar bostoniešiem strādā vien pirmo gadu, vadībā. Nekas tāds nav izdevies nevienam citam trenerim-pirmgadniekam kopš 1900. gada.

Tāpat ir jāizceļ Džeika Arietas sniegums, kurš palīdzēja savai Filadelfijas "Phillies" vienībai ar 7:0 pārspēt Pitsburgas "Pirates". Metējs aizvadīja septiņus iningus, kuru laikā ļāva atsist bumbiņu tikai vienreiz un divas reizes pieļāva brīvgājienus, taču nezaudēja nevienu punktu.

Savukārt Menijs Mačado, lai arī guva divus "Home run" un četrus punktus, nespēja izglābt Baltimoras "Orioles" no zaudējuma pret Detroitas "Tigers" (8:13).

MLB regulārā sezona, 19.04.

ViesiMājniekiRezultāts
OriolesTigers8:13
CardinalsCubs5:8
AstrosMariners9:2
Blue JaysYankees3:4
PiratesPhillies0:7
MetsBraves4:12
MarlinsBrewers3:12
GiantsDiamondbacks1:3
Red SoxAngels8:2

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/

     [+] [-]

, 2018-04-20 19:14, pirms 6 gadiem
BOS iespaidīgs starts - bet tā nav laba zīme, ka jau tagad tik laba forma - sezona ļoti gara un tādu labu līmeni nenoturēs ..