Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Astros" tiek pie 16. uzvaras, "Mets" – 16. zaudējuma pirmssezonā

Juris Miņins
Juris Miņins

"Astros" tiek pie 16. uzvaras, "Mets" – 16. zaudējuma pirmssezonā
Foto: AFP/Scanpix

Šodien Augstāko beisbola līgu (MLB) pirmssezonā Greipfrūtu līgas ietvaros tikās Hjūstonas "Astros" un Ņujorkas "Mets", kuriem gatavošanās jaunajai sezonai notiek ar pretēju noskaņojumu.

Lai arī pašlaik Augstākajās beisbola līgās tiek izspēlēta tikai pirmssezonas mači, tomēr tie notiek divu līgu, Kaktusu (norisinās Arizonas štatā) un Greipfrūtu (norisinās Floridas štatā), ietvaros un, protams, ka uzvarēt šādā pirmssezonas turnīrā ir patīkami.

Jāsaka, ka iepriekšējā gada Pasaules sērijas čempioni, Hjūstonas "Astros" lieliski spēlē arī Greipfrūtu līgā un ar nu jau 16 uzvarām ieņem pirmo vietu. Savukārt šīs līgas vājākā komanda ir Ņujorkas "Mets", kuri šajā pavasarī ir piedzīvojuši jau 16. zaudējumu.

Zīmīgi, ka abas komandas savā starpā tikās vakardienas mačā un tajā "Astros" uzvarēja ar 2:0. Šis panākums tika izcīnīts pateicoties Hjūstonas komandas zvaigznēm, jo metējs Džastins Verlanders aizvadīja septiņus iningus un, lai arī neko grandiozu neparādīja, pieļaujot piecus atsitienus un vienu brīvgājienu, viņš nezaudēja ne punktu. Uzbrukumā savukārt pa punktam guva Karloss Korea, kurš raidīja bumbiņu skatītāju tribīnēs un Hosē Altuve.

Jāsaka gan, ka Ņujorkas komanda gan nav pati vājākā visā MLB, jo Kaktusu līgā savu 16. neveiksmi aizvadītajā spēļu kārtā tāpat piedzīvoja Teksasas "Rangers", kuri ar 1:5 atzina Kolorado "Rockies" pārākumu.

MLB pirmssezona, 19.03.

ViesiMājniekiRezultāts
PhilliesRed Sox5:6
OriolesTigers2:4
Blue JaysBraves0:6
MetsAstros0:2
NationalsMarlins1:9
IndiansGiants5:4
White SoxDiamondbacks15:2
RaysYankees4:2
RockiesRangers5:1
CubsReds5:4
MarinersAngels4:8
AthleticsDodgers1:3

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/