Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Orioles" beidzot aizmaina Mačado

Juris Miņins
Juris Miņins

"Orioles" beidzot aizmaina Mačado
Menijs Mačado
Foto: AFP/Scanpix

Augstāko beisbola līgu (MLB) komanda Baltimoras "Orioles" pēc ilgām runām un spekulācijām beidzot ir veikusi sava lielākā spīdekļa Menija Mačado maiņu, aizsūtot viņu uz Losandželosas "Dodgers" nometni.

Par to, ka Menijs Mačado nepaliks Baltimoras komandas rindās tika runāts jau pagājušajā sezonā, taču līdz šim "Orioles" vienība nebija gatava šķirties no savas lielākās zvaigznes. Tiesa, kā jau sportā notiek, galvenais ir pareizais piedāvājums un to vislabāk spēja rast Losandželosas "Dodgers".

Losandželosas komanda par 26 gadus veco "All-Stars" līmeņa šortstopu uz Baltimoru aizsūtīja piecus prospektus un galvenais ieguvums bija kubietis Junsels Diazs, kurš bija viens no visstraujāk progresējušajiem jaunajiem "Dodgers" komandas spēlētājiem un viens no labākajiem jaunajiem spēlētājiem visā MLB fārmlīgu sistēmā.

Pārējie maiņā iesaistītie ir trešāsa bāzes spēlētāji Breiviks Valera un Railens Benons, kā arī metēji Dīns Krīmers un Zaks Pops. Viņu izredzes spēlēt lielajā līgā pagaidām gan nav skaidras, jo viņi vēl ir diezgan "zaļi" priekš profesionālā beisbola.

Jāpiebilst, ka Baltimoras "Orioles" ir veikusi gana izdevīgu darījumu, sevišķi, ja ņem vērā apstākli, ka Mačado, kura šīssezonas alga ir 16 miljoni ASV dolāru, pēc sezonas kļūs par neierobežoto brīvo aģentu. Savukārt Losandželosas komanda, visdrīzāk, nemaz nemēģinās viņu paturēt savās rindās, jo komandai ir savs nākotnes šortstops, Korijs Sīgers, kuram gan šī sezona bija beigusies priekšlaicīgi, elkoņa savainojuma dēļ.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports

     [+] [-]

, 2018-07-19 14:48, pirms 6 gadiem
Autori pàrlasa, ko raksta? Kĺúda jau pirmajà teikumà...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-07-19 20:48, pirms 6 gadiem
Puiši, man ir nepieciešams, lai skatītāji tulkotu))
Es sāku spēlēt 5 minūtes!
Ja tas ir neērti, dodieties uz priekšu un vienkārši izskatu!
Tas ir starp kollapu >>> sisisa.tk