Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Čepmens atkārto MLB ātrākā metiena rekordu (+video)

Juris Miņins
Juris Miņins

Čepmens atkārto MLB ātrākā metiena rekordu (+video)
Aroldiss Čepmens
Foto: AFP/Scanpix

Augstāko beisbola līgu (MLB) komandas Ņujorkas"Yankees" metējs Aroldiss Čepmens aizvadītās nakts spēlē pret Baltimoras "Orioles" atkārtoja MLB ātrākā metiena rekordu, raidot bumbiņu 169 km/h lielu ātrumu.

Kubiešu beisbolists Aroldiss Čepmens vēl pirms aizbēgšanas no savas valsts un ierašanās ASV bija pazīstams kā spēlētājs ar ļoti spēcīgu metienu, taču MLB viņa talantu spēja parādīt daudz plašākai publikai un tagad Čepmens ir iegājis beisbola vēsturē kā metējs, ar visspēcīgāko metienu.

Tiesa, savu rekordu viņš uzstādīja jau kādu laiciņu iepriekš, taču aizvadītajā naktī vēlreiz to atkārtoja, apliecinot, ka 169 km/h spēcīgs metiens nav bijusi nejaušība. Interesanti, ka 2015. gada sezonā Aroldiss Čepmens vienkārši dominēja ātrāko metienu statistikā, jo uzrādīja 77 ātrākos metienus, bet kopumā 336 viņa mestās bumbiņas spēja sasniegt ātrumu, kas lielāks par 160 km/h.

Aroldiss Čepmens visu līdzšinējo karjeru bija pavadījis Sinsinati "Reds" komandā, taču šajā starpsezonā nonāca slavenajā Ņujorkas "Yankees". Viņš ir četras reizes iebalsots "All-Stars" mačā, bet starptautiskajā arēnā, Kubas izlases sastāvā, viņš 2007. gadā kļuva par beisbola Pasaules kausa vicečempionu, kā arī par Panamerikas spēļu uzvarētāju.

Jāpiebilst, ka šīsnakts spēlē Ņujorkas komanda izcīnīja uzvaru ar 2:1.

A.Čepmens raida bumbiņu ar 169 km/h lielu ātrumu

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports

     [+] [-]

, 2016-07-19 20:42, pirms 8 gadiem
Narmaljna huinul