Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Hernandeza četri punkti palīdz "Blue Jays"sagraut "Royals"

Juris Miņins
Juris Miņins

Hernandeza četri punkti palīdz "Blue Jays"sagraut "Royals"
Teoskars Hernandezs
Foto: AFP/Scanpix

Teoskars Hernandezs guva četrus punktus un Augstāko beisbola līgu (MLB) čempionāta kārtējā mačā palīdzēja Toronto "Blue Jays" ar 15:5 pārspēt Kanzassitijas "Royals".

Teoskars Hernandezs nodemonstrēja lielisku spēli un no sešām reizēm, ko devās uz atsišanu, četrās reizēs pārspēja metēju, kopumā gūstot četrus punktus, kas bija labs atspaids Toronto komandai, taču lielo rezultātu Kanādas vienība uzstādīja vien astotajā iningā, kad savu karjeras piekto "Grand Slam" "Home run" guva Kērtiss Grandersons un arī viņa kontā mača beigās bija četri punktu.

Jāpiebilst, ka Toronto komandas metējs Eidžejs Haps gan neaizvadīja labāko spēli, jo sešu iningu laikā zaudēja četrus punktus, pieļaujot piecus atsitienus, viens no kuriem sasniedza skatītāju tribīnes. Tiesa, uz maiņu nākušie viņa kolēģi prata noturēt rezultātu un Haps tika pie savas trešās uzvaras šosezon.

Zaudētāju rindās pa diviem punktiem izsita Maiks Mustakass un Vits Merifīlds, taču tas neglāba Kanzassitijas komandu no "sausā" zaudējuma visā sērijā (0-3), kā arī devītās neveiksmes pēc kārtas.

Pretējs stāsts norisinājās Vašingtonas "Nationals" un Ņujorkas "Mets" mačā, kur Raiens Zimermans ar diviem "Home run" sitieniem un četriem izsistiem punktiem darīja ko varēja, taču viņa pārstāvētā "Nationals" komanda 5:11 piekāpās "Mets". Pretinieku pusē ar "Home run", taču četriem gūtiem punktiem, izcēlās Joanis Cespadess.

Visbeidzot, Bostonas "Red Sox", ar 9:0 sagrāva Losandželosas "Angels" un izcīnīja savu 15. uzvaru sezonā. "Grand Slam" sitiens padevās Rafaelam Dīversam, bet vēl četrus punktus uzvarētāju labā guva Mičs Morlends.

MLB regulārā sezona, 18.04.

ViesiMājniekiRezultāts
RockiesPirates2:10
OriolesTigers5:6
RangersRays2:4
RedsBrewers0:2
White SoxAthletics11:12
RoyalsBlue Jays5:15
IndiansTwins1:2
NationalsMets5:11
PhilliesBraves3:7
GiantsDiamondbacks4:3
Red SoxAngles9:0
AstrosMariners7:1
DodgersPadres13:4
CardinalsCubsPārc.

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/