Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

MLB pirmssezonā – trīs sagrāves

Juris Miņins
Juris Miņins

MLB pirmssezonā – trīs sagrāves
Foto: USA Today/Scanpix

Šonakt Augstākajāas beisbola līgās (MLB) tika fiksētas vairākas "sausās" sagrāves, jo šādā veidā pie panākumiem tika Sentluisas "Cardinals", Sanfrancisko "Giants" un Oklendas "Athletics" vienības.

Sentluisas "Cardinals" ar 10:0 sagrāva Vašingtonas "Nationals". Izšķirošo pārsvaru sentluisieši guva sestajā iningā, kad rezultāts uz tablo vēstīja 6:0. Lielāko ieguldījumu šajā sagrāvē deva pirmās bāzes spēlētājs Hosē Martinezs. Viņš tika pie atsitiena divos no trim izgājieniem – pirmajā reizē raidot bumbiņu ārpus laukuma, bet otrajā reizē izceļoties ar dubultsitienu.

Ar 13:0 Sanfrancisko "Giants" tika galā ar Kolorado "Rockies". Te gan jāpiebilst, ka liela daļa uzslavu pienākas Kalifornijas komandas metējam Medisonam Bamgārneram, kurš uz metēju kalniņa pavadīja sešus iningus, kuru laikā pieļāva vien vienu atsitienu un divus brīvgājienus. Protams, ka, kopumā vērtējot, tā nebija Bamgārnera izcilākā spēle, jo tādai tai arī nebija jābūt, taču "Rockies" rezervistiem bija problēmas ar trīskārtējā MLB čempiona "atkošanu".

Piecus punktus šajā spēlē guva Niks Handlijs, bet ar četriem izcēlās Pablo Sandovals.

Savukārt vislielāko rezultāta starpību panāca Oklendas "Athletics", kuri bija pārāki pār Čikāgas "White Sox" ar 14:0. Šajā spēlē par lūzumu kļuva tieši spēles vidus, jo ceturtajā un piektajā iningā čikāgieši kopumā zaudēja 13 no 14 punktiem.

Džeimss Šīldss, "White Sox" labākais metējs, 3.2 iningos pieļava asatoņus atsitienus un zaudēja septiņus punktus, bet Maikls Kopečs 0.1 iningā zaudēja tikpat punktu. Rezultatīvākie beisbolisti šajā spēlē bija Mets Džoiss un Šeldons Nīss, kuri guva pa pieciem punktiem.

Jāpiebilst, ka Klīvlendas "Indians" arī tika pie iespaidīgas uzvaras, taču ne "sausās", jo pārspēja Sietlas "Mariners" ar 16:3. Pieci punkti Jana Gomeza kontā.

Tikmēr par ceļu uz vietu MLB komandas Pitsburgas "Pirates" pamatsastāvā turpina cīnīties lietuvietis Dovids Neverausks. Šoreiz viņš piedalījās spēlē pret Bostonas "Red Sox" un laukumā pavadīja vienu iningu, kura laikā pieļāva gan vienu brīvgājienu, taču punktus nezaudēja. Viņa pārstāvētā komanda gan piekāpās bostoniešiem ar 1:2.

Jāpiebilst, ka arī otrajā spēlē, ko aizvadīja Pitsburgas komanda, tiekoties ar Toronto "Blue Jays", viņi zaudēja, taču šoreiz ar 2:5.

MLB pirmssezona, 18.03.

ViesiMājniekiRezultāts
NationalsCardinals0:10
MetsOrioles5:4
PhilliesTwins3:4
MarlinsYankees5:8
BravesAstros6:3
Red SoxPirates2:1
TigersRays5:10
PiratesBlue Jays2:5
DodgersBrewers3:7
White SoxAthletics0:14
AngelsRangers4:2
DiamondbacksReds3:6
PadresDodgers2:1
IndiansCubs11:4
RoyalsCubs11:9
IndiansMariners16:3
GiantsRockies13:0

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/