Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

MLB "All-Stars" mačā uzvar Amerikas līga

Juris Miņins
Juris Miņins

MLB "All-Stars" mačā uzvar Amerikas līga
Foto: USA Today/Scanpix

Aizvadītajā naktī tika izspēlēta Augstāko beisbola līgu 89. "All-Stars" cīņa, kurā uzvaru ar 8:6 svinēja Amerikas līgas zvaigžņu komanda.

Augstāko beisbola līgu labākie spēlētāji vakarnakt Savienoto Valstu galvaspilsētā Vašingtonā sarīkoja patiesi skatāmu maču, kurā teju visi punkti tika gūti pēc "Home run" sitieniem, turklāt, lai noskaidrotu uzvarētāju bija nepieciešams arī papildus inings.

Lai arī tā ir bija Zvaigžņu spēle, beisbolā, pretēji citu līgu un sporta veidu līdzīgiem pasākumiem, šis mačs nav tikai "numura atsišana", jo beisbolisti patiesi cenšas spēlēt maksimāli konkurētspējīgi. Šoreiz spēle noslēdzās ar 25 straikautiem un 10 "Home run" sitieniem. Otrais no rādītājiem, starp citu, ir visu laiku labākais Zvaigžņu spēles rezultāts.

Jāsaka, ka spēles ievadā Amerikas līgas komanda, pateicoties Ārona Džadža un Maika Trauta "Home run" sitieniem, izvirzījās vadībā ar 2:0, taču drīz vien Nacionālās līgas komanda, kad ar tādiem pašiem bumbiņas raidījumiem tribīnēs izcēlās Trevors Storijs un Vilsons Kontrerass, rezultātu izlīdzināja.

Tiesa, tad Žans Segura, izsitot trīs punktu "Home run" panāca 5:2 un Nacionālās līgas komandai tikai pēdējos divos cīņas iningos izdevās vēlreiz atspēlēties, kas nozīmēja, ka uzvarētāja noteikšanai būs nepieciešams papildus inings. Tajā Amerikas līgas komanda guva trīs punktus, bet Nacionālās līgas vienība spēja atbildēt tikai ar vienu, tādējādi Amerikas līga ir izrādījusies spēcīgāka jau sesto reizi pēc kārtas.

Par spēles vērtīgāko spēlētāju kļuva Hjūstonas "Astros" pārstāvis Alekss Bregmans, kurš pagarinājumā arī guva pirmo "Home run" sitienu.

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja