Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Otani zaudē trīs punktus divos iningos un tiek nomainīts

Juris Miņins
Juris Miņins

Otani zaudē trīs punktus divos iningos un tiek nomainīts
Mūkijs Betss
Foto: AP/Scanpix

Losandželosas "Angels" metējs Šoheis Otani vakardien aizvadīja vienu no sliktākajām spēlēm savā Augstāko beisbola līgu (MLB) spēletāja karjerā, cīņā pret Bostonas "Red Sox" tiekot nomainītam jau pēc otra ininga.

Bostonas "Red Sox" un Losandželosas "Angels" cīņa bija īpaša, jo tajā tikās divas vadošās MLB komandas, jo bostonieši šobrīd ieņem pirmo vietu Amerikas līgā, kamēr losandželosieši ir pirmie Nacionālajā līgā. Turklāt, daudzie bija interesanti apskatīties japāņa Šoheia Otani sniegumu pret vadošo MLB komandu.

Jāsaka, ka Otani un "Red Sox" uzbrukuma pirmā tikšanās japānim nebija par labu, jo viņš spēja aizvadīt vien divus iningus, kuru laikā viņš veica 66 metienus, kas ir ļoti daudz, pieļāva četrus atsitienus un zaudēja trīs punktus, taču tā, kā saka, bija vien puse bēdas, jo metējs saberza tulznu, kuras dēļ viņš nevarēja izpildīt lielu daļu no saviem metieniem, tāpēc arī viņa spēle beidzās tik ātri.

Tiesa, Bostonas komandas uzbrukumu šajā vakarā nespēja apturēt nedz Otani, nedz kāds cits no Losandželosas komandas metējiem, jo kopumā "Red Sox" spēlētāji veica sešus "Home Run" sitienus, trīs no kuriem bija Mūkija Betsa kontā, kurš kopumā aizvadīja lielisku maču, atsitot bumbiņu trijos no trim mēģinājumiem un divreiz panākot brīvgājienu uz pirmo bāzi.

Kopumā Bostonas komanda uzvarēja ar 10:1, bet vienīgo punktu zaudētāju rindās, raidot bumbiņu ārpus laukuma, guva "Angels" veterāns Alberts Puhols.

Tāpat ir jāpiebilst Arizonas "Diamondbacks" un Sanfrancisko "Giants" mačs, kurš noslēdzās ar rezultātu 1:0 arizoniešu labā. Šajā spēlē abu komandu sākumsastāva metēji, Patriks Korbins un Džonijs Kueto, izdarīja visu, lai apgrūtinātu dzīvi atsitējiem.

Krobins aizvadīja visus deviņus iningus, kuru laikā pieļāva tikai vienu atsitienu un vienu brīvgājienu, izdarot 100 metienus un tiekot pie astoņiem straikautiem, bet Kueto aizvadīja septiņus iningus, pieļāva divus sitienus, taču izcēlās ar 11 straikautiem.

Vienīgo punktu šajā spēlē guva Davids Peralta.

MLB regulārā sezona 17.04.

ViesiMājniekiRezultāts
RoyalsBlue Jays3:11
MarlinsYankees9:1
OriolesTigers2:4
RockiesPirates2:0
RoyalsBlue Jays4:5
IndiansTwins6:1
NationalsMets5:2
RangersRays7:2
PhilliesBraves5:1
RedsBrewers0:2
CardinalsCubs5:3
GiantsDiamondbacks0:1
White SoxAthletics2:10
Red SoxAngels10:1
AstrosMariners4:1
DodgersPadres7:3

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/