Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Mets" gūst 24 punktus un sagrauj "Phillies"

Juris Miņins
Juris Miņins

"Mets" gūst 24 punktus un sagrauj "Phillies"
Foto: USA Today/Scanpix

Pamatīgu sagrāvi vakardienas Augstāko beisbola līgu (MLB) mačā piedzīvoja Filadelfijas "Phillies", kuri ar 4:24 atzina Ņujorkas "Mets" pārākumu.

Fildelfijas "Phillies" šajā sezonā rāda labu sniegumu un tāpēc nav nekāds brīnums, ka viņi ir vieni no Nacionālās līgas vadošajām komandām, turklāt uz maču pret Ņujorkas "Mets" viņi ieradās pēc uzvaras pār līgas līdervienību, Bostonas "Red Sox".

Savukārt vakardien viņiem bija paredzētas divas spēles pret Ņujorkas "Mets" komandu. Pirmā no tām izvērtās par pamatīgu murgu.

Mačs iesākās, lai arī gana rezultatīvi, taču diezgan līdzīgi un mača vidū uz tablo tika rādīts rezultāts 5:4 par labu ņujorkiešiem, taču otrajā mača daļā "Phillies" izgāzās – piektajā iningā viņi zaudēja desmit punktus, sestajā noturējās "uz nullītes", bet tad, trīs pēdējās spēles kārtās, tika zaudēti vēl deviņi punkti, tāpēc rezultāts likumsakarīgs – 24:4.

Par mača rezultatīvāko spēlētāju, ar septiņiem izsistiem sitieniem, kļuva Hosē Bautista, kuram šajā mačā arī viens "Home run". Savukārt par neveiksmīgāko metēju kļuva "Phillies" pārstāvis Romeins Kvins, kurš devās laukumā uz maiņu un 1.2 iningu laikā zaudēja septiņus punktus.

Tiesa, ilgi "Phillies" par šo neveiksmi neskuma un otrajā mačā demonstrēja jau daudz labāku sniegumu, uzvarot ar 9:6.

Šajā cīņā "Mets" vadībā izvirzījās kā pirmie, taču ar to viņu cīņa par uzvaru faktiski arī bija noslēgusies, jo tālāk "Phillies" sistemātiski guva punktus, panākot 8:2. Mača izskaņā Nujorkas komanda gan spēja pietuvoties Filadelfijai, taču panākt viņus nespēja.

Šajā mačā trīs izsisti punkti Rīza Hoskina kontā, taču par spēles rezultatīvāko dalībnieku kļuva zaudētāju komandas pārstāvis Maikls Konforto, kurš tika pie četriem punktiem.

MLB regulārā sezona, 16.08.

ViesiMājniekiRezultāts
RaysYankees3:1
MetsPhillies24:4
CubsPirates1:0
NationalsCardinals5:4
RockiesBraves5:3
MetsPhillies6:9
AngelsRangers6:8
TigersTwins8:15
Blue JaysRoyals2:6
DiamondbacksPadres5:1

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/

     [+] [-]

, 2018-08-17 18:41, pirms 6 gadiem
mēģinu atcerēties vai Mets nesen bija tie, kas paši dabūja iekšā 25..