Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Akuna ceturtajā mačā pēc kārtas izceļas ar "Home run"

Juris Miņins
Juris Miņins

Akuna ceturtajā mačā pēc kārtas izceļas ar "Home run"
Ronalds Akuna
Foto: AFP/Scanpix

Venecuēlas beisbolists, 20 gadus vecais Ronalds Akuna vakarnakt ierakstīja savu vārdu Augstāko beisbola līgu (MLB) vēsturē, gūstot "Home run" ceturtajā mačā pēc kārtas, kā arī iesākot divus vienā dienā notiekošus mačus ar bumbiņas raidīšanu tribīnēs.

Ronalds Akuna šosezon sevi ir pieteicis kā viens no labākajiem jaunajiem spēlētājiem, taču vakarnakt viņš savu vārdu ierakstīja vēsturē. Vakardien viņa Atlantas "Braves" aizvadīja divus mačus pret Maiami "Marlins" un abās spēlēs Akuna atklāja spēles rezultātu, raidot bumbiņu tribīnēs.

Jāpiebilst, ka viņš ir vien ceturtais beisbolists, kuram ir izdevies kas tāds (divos vienā dienā notiekošos mačos spēles pirmos punktus gūt ar "Home run"). Tāpat tas nozīmēja, ka venecuēlietis ir jaunākais beisbolists kopš 1920. gada, jeb tā sauktajā "live-ball" ērā, kurš ir guvis "Home run" četros mačos pēc kārtas.

Jāatzīst gan, ka kopumā Maiami komanda nespēja nodemonstrēt pietiekošu pretestību atlantiešiem, jo pirmajā mačā zaudēja ar 1:9, bet otrajā, ar 1:6. Akuna šajā vakarā, abos mačos, kopumā izsita sešus punktus, bet Fredijs Frīmens – trīs.

Tāpat ir jāizceļ "Braves" metēja Maika Foltineviča sniegums otrajā mačā, kurā viņš aizvadīja astoņus iningus, kuru laikā zaudēja tikai vienu punktu, pieļaujot pieļaujot piecus atsitienus un trīs brīvgājienus, taču septiņas reizes viņš bija pārāks pār atsitējiem.

No citiem mačiem jāizceļ abu Ņujorkas komandu cīņa, kurā "Mets" ar 8:5 pārspēja "Yankees". Mačs, kā jau šajā sērijā pierasts un pieklājas, izvērtās gana spraiga un līdz pat pēdējiem iningiem neviena no komandām nevarēja būt droša par mača iznākumu.

No uzvarētāju komandas ir jāizceļ Džeikobs de Groms, kurš, lai arī šoreiz nebija tik efektīvs kā vienmēr, taču maču noslēdza ar 12 straikautiem, kas viņam noteikti palīdzēja cīņā par Nacionālās līgas līdera godu šajā rādītājā.

Savukārt šīs sezonas MLB līderis uzvaru skaita ziņā, Luī Severino, tika nomainīts pēc četriem iningiem, kuru laikā viņš pieļāva septiņus atsitienus, vienu brīvgājienu, kā arī zaudēja četrus punktus. Tas Severino bija sestais zaudējums šosezon.

MLB regulārā sezona, 13.08.

ViesiMājniekiRezultāts
MarlinsBraves1:9
MetsYankees8:5
White SoxTigers5:9
IndiansReds10:3
MarlinsBraves1:6
NationalsCardinals6:7
DiamondbacksRangers3:5
Blue JaysRoyals1:3
MarinersAthletics6:7
GiantsDodgers5:2
AngelsPadres6:3

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/