Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Kols, Springers nodrošina "Astros" uzvaru Teksasas duelī

Juris Miņins
Juris Miņins

Kols, Springers nodrošina "Astros" uzvaru Teksasas duelī
Gerits Kols
Foto: USA Today/Scanpix

Pateicoties metēja Gerita Kola un atsitēja Džordža Springera veiksmīgajai spēlei, Augstāko beisbola līgu (MLB) čempioni Hjūstonas "Astros" ar 3:2 pārspēja Teksasas "Rangers".

Gerits Kols kārtējo reizi nodemonstrēja dominantu sniegumu no metēju kalniņa, taču šoreiz tā nebija vienkārša dominance, jo septiņu iningu laikā metējs veica 14 straikautus, kas ir viņa karjeras visu laiku labākais rādītājs. Maču Kols noslēdza ar trim pieļautiem atsitieniem, vienu brīvgājienu un diviem zaudētiem punktiem, kas abi tika gūti pēc solo "Home run" sitieniem.

Tiesa, ja pievēršamies spēles gaitai, tad abi "Rangers" spēlētāju bumbiņas raidījumi tribīnēs jau bija atbilde uz diviem Džordža Springera šādiem pašiem raidījumiem mača pirmajā un piektajā iningā, tādējādi rezultāts bija kļuvis neizšķirts.

Spēles atrisinājums pienāca mača astotajā iningā, kad kļūdu aizsardzībā pieļāva Drū Robinsons, pēc kā Dereks Fišers no pirmās bāzes vispirms tika līdz otrajai, bet tad arī apskrēja visu spēles kvadrātu un sasniedza māju, nodrošinot, kā izrādījās vēlāk, Hjūstonas komandai 10. uzvaru šosezon.

Lielisku sniegumu demonstrēja arī Ņujorkas "Mets" atsitējs Tods Fraizers, kurš paātrināja Milvokī "Brewers" metēja Zaka Deivīsa nomaiņu jau piektajā iningā, divreiz raidot bumbiņu ārpus laukuma un kopumā pie atsitieniem tiekot visas trīs reizes, kuras viņš devās laukumā. "Mets" šajā spēlē uzvarēja ar 6:5.

Savukārt Pitsburgas "Pirates" piekāpās Maiami "Marlins" ar 2:7. Tiesa, galvenais iemesls šādam zaudējumam bija piektajā iningā pieļautā kļūda ķērāja Eliasa Diaza izpildījumā, pēc kuras Floridas komanda guva trīs punktus.

Lietuvietis Dovids Neverausks noslēdza šo spēli un divu iningu laikā, kas ir viņa ilgākais spēles laiks šosezon, pieļāva trīs atsitienus un zaudēja divus punktus, kas nāca pēc Džastina Būra "Home Run" sitiena.

MLB regulārā sezona, 13.04.

ViesiMājniekiRezultāts
BravesCubs4:0
CardnalsReds5:3
RockiesNationals2:1
OriolesRed Sox3:7
Blue JaysIndians8:4
YankeesTigers8:6
BrewersMets5:6
PiratesMarlins2:7
PhilliesRays2:1
RangersAstros2:3
AngelsRoyals5:4
DiamondbacksDodgers8:7
AthleticsMariners4:7
GiantsPadres1:5
White SoxTwinsPārc.

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/