Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Betss lielisks, taču "Blue Jays" pārtrauc "Red Sox" uzvaru sēriju

Juris Miņins
Juris Miņins

Betss lielisks, taču "Blue Jays" pārtrauc "Red Sox" uzvaru sēriju
Foto: USA Today/Scanpix

Toronto "Blue Jays" vakarnakt ar 8:5 pārspēja Augstāko beisbola līgu (MLB) līdervienību Bostonas "Red Sox", tādējādi apturot viņu sešu uzvaru sēriju.

Šosezon Bostonas "Red Sox" komanda ir teju neapturama, par ko liecina ne tikai viņu pozīcija turnīra tabulā, bet arī tas, ka daudzi beisbola apskatnieki jau sāk viņus salīdzināt ar leģendāru 2001. gada Sietlas "Mariners" komanda, t.i., vienību, kas regulārās sezonas ietvaros ir izcīnījusi visvairāk uzvaru.

Nevar teikt, ka šonakt bostoneši spēlētu slikti, taču Kanādas komanda bija labāka. Pirmie vadībā, ar 2:0, izvirzījās "Red Sox", taču "Blue Jays" drīz vien, tajā pašā pirmajā iningā, rezultātu izlīdzināja, bet jau trešajā iningā atradās vadībā ar divu skrējienu pārsvaru. Tas gan vēl nebija viss un bostonieši vēl paspēja izlīdzināt rezultātu, taču "Blue Jays" nedomāja piekāpties un guva vēl četrus punktus faktiski garantējot uzvaru.

Jāpiebilst, ka Bostonas "Red Sox" rindās, neskatoties uz zaudējumu, individuāli spilgtu maču aizvadīja Mūkijs Betss, kurš veica tā saukto ciklu. Tas nozīmē, ka atsitējs viena mača laikā ir guvis gan vienkāršo, gan dubulto, gan trīskāršo atsitienu, kā arī raidījis bumbiņu ārpus laukuma. Viņa "Home run" kā reiz noslēdza maču, jo tika izpildīts devītajā iningā. Lieki piebilst, ka Betss tika pie atsitieniem četros no pieciem izgājieniem laukumā, bet vienīgo reizi, kad viņš nespēja atrast kontaktu ar bumbiņu, Betss tika pie brīvgājiena.

Lai arī šajā mačā bostonieši zaudēja, viņi vēl aizvien atrodas komfortablā vadībā kā Amerikas līgā, tā arī visā MLB, kur viņu tuvākie sekotāji, Ņujorkas "Yankees" un Hjūstonas "Astros", atrodas astoņus panākumus aiz viņiem.

MLB regulārā sezona, 09.08.

ViesiMājniekiRezultāts
BravesNationals3:6
TwinsIndians4:5
PadresBrewers8:4
RangersYankees3:7
Red SoxBlue Jays5:8
OriolesRays4:5
MarinersAstros8:6
DodgersRockies8:5
PiratesGiants10:5

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/