Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Tanaka lielisks, Makačenam – pirmais "Home run" ņujorkiešu rindās

Juris Miņins
Juris Miņins

Tanaka lielisks, Makačenam – pirmais "Home run" ņujorkiešu rindās
Masahiro Tanaka
Foto: USA Today/Scanpix

Aizvadītajā Augstāko beisbola līgu (MLB) spēļu kārtā par lielāko zvaigzni kļuva Ņujorkas "Yankees" metējs Masahiro Tanaka, kurš palīdzēja savai vienībai ar 4:0 pārspēt Sietlas "Mariners".

Masahiro Tanaka šajā naktī tika pie savas vienpadsmitās uzvaras sezonā, jo aizvadīja astoņus lieliskus iningus. Šajā laikā japāņu metējs veica 102 metienus no kuriem pretiniekiem izdevās atsist vien trīs. Tie arī bija vienīgie gadījumi, kad tika sasniegtas pirmās bāzes, jo brīvgājienos Tanaka nepieļāva, bet desmit reizes aizsūtīja Sietlas komandas atsitējus atpakaļ uz noraidīto soliņu.

Tiesa, šajā spēlē "Yankees" līdzjutējiem bija vēl viens iemesls priekam, jo savu pirmo "Home run" jaunās komandas sastāvā guva Endrjū Makačens. Viņš savu sitienu veica trešajā iningā, no 2:0 panākot 4:0. Tāpat divu punktu "Home run" sitiens šajā spēlē ir Gleibera Toresa kontā.

Tāpat vakardien savstarpējā mačā tikās abas MLB līdervienības, Hjūstonas "Astros" un Bostonas "Red Sox". Lai arī bostonieši šajā mačā vadībā izvirzījās pirmie un ilgu laiku arī noturēja savu divu punktu pārsvaru, septītajā un astotajā iningā "Astros" prata izraut uzvaru, pateicoties "sprādzienam" uzbrukumā.

Mačs noslēdzās ar rezultātu 6:3 par labu esošajiem čempioniem. Par mača rezultatīvākajiem spēlētājiem, ar diviem izsistiem punktiem katrs, kļuva Tonijs Kemps un Džeidī Martinezs.

Savukārt kopumā šajā spēļu dienā nevienam spēlētājam neizdevās izsist vairāk kā četrus punktus. Vislabāko sniegumu nodemonstrēja Sinsinati "Reds" spēlētājs Filips Ervins, kurš visas četras reizes, ko devās uz atsišanu, tika līdz bāzei, divreiz raidot bumbiņu tribīnēs un gūstot četrus punktus.

MLB regulārā sezona, 07.09.

Padres, Reds, 6:12
Indians, Blue Jays, 2:3
Marlins, Pirates, 3:5
Astros, Red Sox, 6:3
Cardinals, Tigers, 3:5
Phillies, Mets, 4:3
Orioles, Rays, 2:14
Angels, White Sox, 5:2
Giants, Brewers, 2:4
Royals, Twins, 6:10
Dodgers, Rockies, 4:2
Braves, Diamondbacks, 3:5
Rangers, Athletics, 4:8
Yankees, Mariners, 4:0
Cubs, Nationals, Pārc.

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/